Overname akkoord voor Ziggo door UPC


UPC en Ziggo zullen binnenkort verder gaan onder de naam Ziggo. Liberty Global, eigenaar van UPC Nederland, heeft een overname akkoord bereikt met Ziggo.

Voor de overname van Ziggo heeft Liberty Global een bedrag van 10 miljard euro betaald. De overname moet nog wel goedgekeurd worden door de ACM, echter worden daar geen problemen mee verwacht. Het management van Ziggo heeft de aandeelhouders verzocht unaniem met het bod in te stemmen.

UPC en Ziggo hebben gezamenlijk 7 miljoen kabelaansluitingen in Nederland en heeft daarmee 90% aandeel. Na de overname zal UPC verder gaan onze de naam Ziggo en zal Ziggo opereren als een landelijkse kabelprovider. Door de sterke naamsbekendheid in Nederland is gekozen voor de naam Ziggo en UPC te laten verdwijnen.
Reacties

4 reacties
Wim Woensdag 19 februari 2014
Bij Ziggo is het onderling gratis bellen gelijk afgeschaft. Ben benieuwd wanneer er een "noodzakelijke" prijsverhoging aankomt.
Onschuldig Maandag 17 februari 2014
Sterker nog,, de abonnementsprijs zal met 1 euro verhoogd worden...
George Vrijdag 07 februari 2014
Hoe groter, hoe duurder! Aandeelhouders kunnen de zakken weer goed vullen!
Gerard Donderdag 06 februari 2014
dan gaat de prijs ook 5.-ero per maand omlaag ?

Reageren

Het laatste nieuws

Oudere nieuwsberichten

4G+ van KPN beschikbaar in Den Haag

Donderdag 18 september 2014

Naast het normaal gesproken snelle 4g biedt KPN op dit moment ook 4g+ aan in Den Haag. De komende tijd zullen meer steden volgen. Met 4g+ kunnen snelheden worden gehaald van 225Mbit/s.

Lees meer..

Storing bij Vodafone thuis opgelost

Woensdag 17 september 2014

Vodafone klanten hebben dinsdagavond en woensdag last gehad van een storing bij Vodafone thuis. Hierdoor konden klanten geen gebruik maken van vast internet, televisie en telefoon.

Lees meer..

Ruim tweeduizend klanten van Vodafone hebben geklaagd over de hoge kosten bij het buiten de bundel internetten. Klanten van Vodafone kregen bovendien niet of te laat een bericht dat de internetbundel op was.

Lees meer..

Fiber Nederland kiest voor Solocoo van Stream Groep voor het aanbieden van interactieve diensten. Hierbij kan worden gedacht aan diensten als video-on-demand, cloud recording en multi-screen functionaliteiten.

Lees meer..

Vergelijk snel en eenvoudig!

Op ProviderCheck maakt u eenvoudig de vergelijking op basis van uw wensen.

Doe de vergelijking

Postcodecheck

Vul uw postcode en huisnummer in en vind direct de providers bij u in de buurt.

Postcode check