Overname akkoord voor Ziggo door UPC


UPC en Ziggo zullen binnenkort verder gaan onder de naam Ziggo. Liberty Global, eigenaar van UPC Nederland, heeft een overname akkoord bereikt met Ziggo.

Voor de overname van Ziggo heeft Liberty Global een bedrag van 10 miljard euro betaald. De overname moet nog wel goedgekeurd worden door de ACM, echter worden daar geen problemen mee verwacht. Het management van Ziggo heeft de aandeelhouders verzocht unaniem met het bod in te stemmen.

UPC en Ziggo hebben gezamenlijk 7 miljoen kabelaansluitingen in Nederland en heeft daarmee 90% aandeel. Na de overname zal UPC verder gaan onze de naam Ziggo en zal Ziggo opereren als een landelijkse kabelprovider. Door de sterke naamsbekendheid in Nederland is gekozen voor de naam Ziggo en UPC te laten verdwijnen.
Reacties

5 reacties
frank Maandag 19 januari 2015
Nu gaat de prijs omhoog jan. 2014 - Klacht: Ziggo heeft weer een absurde prijsverhoging per 1 april 2014 aangekondigd, daarnaast vervalt het gratis bellen met Ziggo abonnees NU weer een prijsverhoging van 1 euro dan weer 2,50 maal miljoenen klanten Ik zeg de overname is er uit en de eerste miljoenen zijn weer binnen En de klant word volledig uitgemolken Overstappen is er niet bij word het of weer adsl of glasvezel kwa internet wel goed maar beeld kwaliteit niet En de kabel blijft verder opslot dus geen concurrentie mogelijk Dus meer betalen en meer betalen en nog meer betalen grote macht bedrijven Amerika is er niks bij wat een regering zal er wel weer 1 aardig de zakken gevuld hebben door deze overname of niet ..............
Wim Woensdag 19 februari 2014
Bij Ziggo is het onderling gratis bellen gelijk afgeschaft. Ben benieuwd wanneer er een "noodzakelijke" prijsverhoging aankomt.
Onschuldig Maandag 17 februari 2014
Sterker nog,, de abonnementsprijs zal met 1 euro verhoogd worden...
George Vrijdag 07 februari 2014
Hoe groter, hoe duurder! Aandeelhouders kunnen de zakken weer goed vullen!
Gerard Donderdag 06 februari 2014
dan gaat de prijs ook 5.-ero per maand omlaag ?

Reageren

Het laatste nieuws

Oudere nieuwsberichten

Per 29 januari wordt de app van KPN uitgebreid. Klanten van KPN met interactieve TV kunnen vanaf dan overal in Nederland live televisie kijken via een smartphone of tablet.

Lees meer..

Ziggo kondigt kleine prijsverhoging aan

Donderdag 08 januari 2015

Kabelaar Ziggo heeft aangekondigd dat er per 1 maart 2015 een prijsverhoging van verschillende diensten zal plaatsvinden. Het gaat hier voornamelijk om pakketten met internet en televisie maar zonder vaste telefonie. Andere pakketten zullen juist wat goedkoper worden.

Lees meer..

Sinds vrijdag 19 december is er voor ondernemers en bezoekers van de woonboulevard, het Smaragdplein, de Biltstraat en Vleuterweide in Utrecht gratis WiFi beschikbaar. De gemeente Utrecht realiseert de gratis Wifi dekking in de binnenstad met als netwerknaam ‘Free WiFi Utrecht’.

Lees meer..

Sinds de start van het aanleggen van een landelijk glasvezelnetwerk door glasvezelnetwerkbeheerder Reggefiber in 2005, is het aantal aansluitingen gegroeid tot twee miljoen. De mijlpaal van één miljoen aansluitingen werd in 2012 bereikt en nu, bijna drie jaar later, is dit dus al verdubbeld.

Lees meer..

Vergelijk snel en eenvoudig!

Op ProviderCheck maakt u eenvoudig de vergelijking op basis van uw wensen.

Doe de vergelijking

Postcodecheck

Vul uw postcode en huisnummer in en vind direct de providers bij u in de buurt.

Postcode check