Overname akkoord voor Ziggo door UPC


UPC en Ziggo zullen binnenkort verder gaan onder de naam Ziggo. Liberty Global, eigenaar van UPC Nederland, heeft een overname akkoord bereikt met Ziggo.

Voor de overname van Ziggo heeft Liberty Global een bedrag van 10 miljard euro betaald. De overname moet nog wel goedgekeurd worden door de ACM, echter worden daar geen problemen mee verwacht. Het management van Ziggo heeft de aandeelhouders verzocht unaniem met het bod in te stemmen.

UPC en Ziggo hebben gezamenlijk 7 miljoen kabelaansluitingen in Nederland en heeft daarmee 90% aandeel. Na de overname zal UPC verder gaan onze de naam Ziggo en zal Ziggo opereren als een landelijkse kabelprovider. Door de sterke naamsbekendheid in Nederland is gekozen voor de naam Ziggo en UPC te laten verdwijnen.
Reacties

4 reacties
Wim Woensdag 19 februari 2014
Bij Ziggo is het onderling gratis bellen gelijk afgeschaft. Ben benieuwd wanneer er een "noodzakelijke" prijsverhoging aankomt.
Onschuldig Maandag 17 februari 2014
Sterker nog,, de abonnementsprijs zal met 1 euro verhoogd worden...
George Vrijdag 07 februari 2014
Hoe groter, hoe duurder! Aandeelhouders kunnen de zakken weer goed vullen!
Gerard Donderdag 06 februari 2014
dan gaat de prijs ook 5.-ero per maand omlaag ?

Reageren

Het laatste nieuws

Oudere nieuwsberichten

T-Mobile activeert edge netwerk

Vrijdag 22 augustus 2014

T-Mobile is begonnen met het aanbieden van snellere 2G op basis van edge. De opwaardering wordt gedaan in gebieden waar geen modern netwerk of 4G beschikbaar is.

Lees meer..

Vanaf oktober 4G bij Ben

Donderdag 21 augustus 2014

Vanaf oktober kunnen klanten van Ben gebruik maken van 4G, klanten met een 1500 MB bundel krijgen gratis toegang tot het nieuwe netwerk van Ben.

Lees meer..

De Belgische omroep VTM gaat als eerste partij haar programma’s gratis aanbieden op het internet. Hiervoor waren programma’s van de Belgische omroepen alleen tegen betaling te zien.

Lees meer..

Onder meer Telfort heeft in een brief naar klanten aangegeven dat het omzeilen van de DRM in strijd met de wet is en het aanbieden van “how to guides” ook niet is toegestaan.

Lees meer..

Vergelijk snel en eenvoudig!

Op ProviderCheck maakt u eenvoudig de vergelijking op basis van uw wensen.

Doe de vergelijking

Postcodecheck

Vul uw postcode en huisnummer in en vind direct de providers bij u in de buurt.

Postcode check