Overname akkoord voor Ziggo door UPC


UPC en Ziggo zullen binnenkort verder gaan onder de naam Ziggo. Liberty Global, eigenaar van UPC Nederland, heeft een overname akkoord bereikt met Ziggo.

Voor de overname van Ziggo heeft Liberty Global een bedrag van 10 miljard euro betaald. De overname moet nog wel goedgekeurd worden door de ACM, echter worden daar geen problemen mee verwacht. Het management van Ziggo heeft de aandeelhouders verzocht unaniem met het bod in te stemmen.

UPC en Ziggo hebben gezamenlijk 7 miljoen kabelaansluitingen in Nederland en heeft daarmee 90% aandeel. Na de overname zal UPC verder gaan onze de naam Ziggo en zal Ziggo opereren als een landelijkse kabelprovider. Door de sterke naamsbekendheid in Nederland is gekozen voor de naam Ziggo en UPC te laten verdwijnen.
Reacties

4 reacties
Wim Woensdag 19 februari 2014
Bij Ziggo is het onderling gratis bellen gelijk afgeschaft. Ben benieuwd wanneer er een "noodzakelijke" prijsverhoging aankomt.
Onschuldig Maandag 17 februari 2014
Sterker nog,, de abonnementsprijs zal met 1 euro verhoogd worden...
George Vrijdag 07 februari 2014
Hoe groter, hoe duurder! Aandeelhouders kunnen de zakken weer goed vullen!
Gerard Donderdag 06 februari 2014
dan gaat de prijs ook 5.-ero per maand omlaag ?

Reageren

Het laatste nieuws

Oudere nieuwsberichten

Gerucht: Telenet gaat Mobistar overnemen

Donderdag 25 september 2014

Het gerucht gaat dat Telenet (onderdeel van Liberty Global) in België mobiele provider Mobistar overneemt. Dit gerucht is gebaseerd op het feit dat aandeelhouders geen vergoeding uitgekeerd krijgen, waar dit eerder wel is beloofd.

Lees meer..

Google stelt dat het volgend jaar genoeg ballonnen in de lucht heeft om het zuidelijke halfrond te voorzien van internet. Google spreekt van een “semi-permanente ring” van ballonnen rond het zuidelijk halfrond.

Lees meer..

Silent Circle apps nu beschikbaar bij KPN

Woensdag 24 september 2014

De apps van Silent Circle waarmee beveiligd gebeld en ge-sms’t kan worden zijn sinds vandaag beschikbaar bij KPN. De apps zijn beschikbaar voor zakelijke klanten en werken op iOS en Android.

Lees meer..

Sport1 go beschikbaar voor klanten van UPC

Woensdag 24 september 2014

De Sport1 Go app is vanaf vandaag beschikbaar voor bestaande klanten van UPC. Met de app kunnen gebruikers overal naar sportevenementen kijken.

Lees meer..

Vergelijk snel en eenvoudig!

Op ProviderCheck maakt u eenvoudig de vergelijking op basis van uw wensen.

Doe de vergelijking

Postcodecheck

Vul uw postcode en huisnummer in en vind direct de providers bij u in de buurt.

Postcode check