100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Beleef Valentijnsdag met KPN!

Wednesday 10 February 2021 3 minuten en 33 seconden leestijd

Beleef Valentijnsdag met KPN!

Nog maar een paar nachtjes slapen tot Valentijnsdag. Dit jaar kun je helaas niet romantisch uit eten of naar de film. Maar daar heeft KPN iets leuks op bedacht, namelijk vijf gratis romantische films! Doe je leukste kleding aan en plan een date in met je geliefde, voor een romantisch dagje voor de buis.

Welke gratis films kun je bij KPN bekijken?

Je kunt de gehele maand februari bij KPN genieten van vijf romantische films. Het gaat om de volgende films:

  • All You Need is Love: Deze film is gebaseerd op het programma ‘All You Need is Love’ met Robert ten Brink. Maarten ter Horst moet het programma voorbereiden, maar na de dood van zijn vrouw heeft hij geen zin meer in het liefdesgeluk. Hoe loopt dat af?
  • Bella Donna’ s: Deze film gaat over liefde en vriendschap. Na de dood van hun vriendin besluiten drie vrouwen haar bucketlist uit te voeren.
  • Hartenstraat: In de straten van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Maar zijn buurvrouw ziet hem wel zitten, is dat ook wederzijds?
  • Love and Honor: Dit is een waargebeurd verhaal waarin twee soldaten tijdens de oorlog in Vietnam moeten kiezen tussen de liefde voor hun vaderland en de liefde voor hun vrouwen.
  • I Hate Valentine’s Day: Deze film gaat over de eigenares van een bloemenwinkel, die altijd na vijf afspraakjes stopt met daten om hartpijn te voorkomen.
     

KPN geeft al haar klanten dit Valentijnskado, omdat we in deze tijden een beetje extra liefde kunnen gebruiken. Je kunt deze films vinden via de digitale ontvanger van de interactieve televisie. Je gaat via het menu naar ‘films / Films Huren’. Hier kun je kiezen voor de optie Valentijnskado.

Naast het Valentijnskado breidt KPN de maand februari haar aanbod nog verder uit, namelijk met kinderprogramma’s.

Welke kinderprogramma’s gaat KPN uitzenden?

KPN zendt sinds 6 februari 2021 kinderprogramma’s van Studio 100 uit via haar eigen tv-kanaal ‘Beleef KPN’. Studio 100 is een van de grootste studio’s als het gaat om familie entertainment, opgericht door onder andere Gert Verhulst. De uitzendingen van Studio 100 zullen elke zaterdag en woensdag te zien zijn via Beleef KPN, door abonnees met KPN Interactieve Televisie. Op zaterdag kan er vanaf 09:00 uur naar de uitzendingen gekeken worden en op woensdag beginnen de uitzendingen om 16:00 uur. De uitzendingen duren ongeveer 1,5 uur en zijn te zien op kanaal 41. Programma’s die voorbij komen zijn onder andere K3, Piet piraat en Samson & Gert.

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen ook op de overige dagen naar gratis films kijken, zoals Mega Mindy en Kabouter Plop. Op doordeweekse dagen is dit om 16:00 uur en in het weekend om 09:00 uur.

Wat is beleef KPN?

Beleef KPN is voor iedereen met interactieve televisie te zien op kanaal 41. Beleef KPN is een zender die exclusief voor klanten van KPN beschikbaar is. Hier worden nieuwe series en programma’s van eigen bodem laten zien. Daarnaast heeft Beleef KPN ook een eigen website. Hier ontvang je tips over wat er nu op Beleef KPN te zien is en waar je even tijd voor moet maken. Het aanbod is divers en er wordt aandacht besteed aan verschillende genres.

Wie is KPN?

KPN is een innovatieve provider die de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten. Zo heeft ze vele primeurs zoals ‘uitzending gemist’, ‘live pauzeren’ en ‘overal online tv-kijken’. Een andere grote innovatie is de introductie van KPN Interactieve TV. Wanneer je een abonnement bij KPN afsluit krijg je een gratis wifi-modem in bruikleen. Dit modem is voorzien van een firewall en een WPA-beveiliging. Daarnaast biedt KPN ook ‘KPN Veilig’ aan. Dit is een online beveiligingspakket waarmee je veilig online kunt gaan en bijvoorbeeld ouderlijk toezicht kunt installeren. Het netwerk van KPN is zeer betrouwbaar. KPN Biedt zowel DSL internet als Glasvezel internet aan. Ben je benieuwd of KPN ook op jouw adres Leverbaar is? Doe dan de gratis Postcodecheck van ProviderCheck.

Wil je ook interactieve tv van KPN?

Wanneer je nu internet en tv bij KPN afsluit ontvang je Gratis SuperWifi (twv €199) of 6 maanden 50% korting op internet. Daarnaast biedt KPN jou ook installatiegarantie. Doe de gratis postcodecheck om te kijken of KPN ook op jouw adres levert! Sluit een ‘internet & TV’ abonnement of een ‘Alles-in-1’ abonnement af en je geniet binnenkort zelf van de interactieve tv van KPN! Wil je liever geen tv? KPN Biedt ook ‘alleen internet’ of ‘internet en bellen’.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking