100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN start een pilot met buitenshuis tv kijken via LTE

Woensdag 12 maart 2014 0 minuten en 42 seconden leestijd

KPN start een pilot met buitenshuis tv kijken via LTE

Een geselecteerde groep KPN Compleet klanten kan aan het einde van maart ervaren hoe het is om TV te kijken via het 4g netwerk. Hiermee wordt het mogelijk om overal live te kijken. De test duurt drie maanden.

Tijdens de pilot van KPN kan een geselecteerd aantal klanten drie maanden gebruik maken van de dienst. De feedback wordt door KPN verzamelt en zal deze inzichten gebruiken voor het verder ontwikkelen van interactieve televisie via 4G. De gebruikte MB’s worden niet in rekening gebracht bij de klanten van KPN.

Nog niet alle bekende Nederlandse zenders doen mee met de test. Tijdens de eerste pilot zijn de zenders: Comedy Central / Kindernet, Nickelodeon, MTV, Dicovery Channel, Videotheek TV, CNN, BBC World News, één, Ketnet, Cancas, TV 5, Xite, National Geographic Channel en TLC / Animal Planet beschikbaar. Het is op dit moment niet bekend wanneer en of KPN deze dienst aan alle klanten gaat aanbieden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons op Facebook of volg ons op Twitter en mis nooit meer een bericht!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.