100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN wijzigt in januari zenderpakketten Interactieve TV en Digitenne

Dinsdag 11 december 2012 0 minuten en 54 seconden leestijd

KPN gaat het zenderaanbod op zijn iptv-platform Interactieve TV en Digitenne op 24 januari aanpassen. Zo worden nieuwe zenders aan de pakketten toegevoegd, wordt Eredivisie Live duurder en de betaaldienst Programma Gemist van RTL komt beschikbaar in het basispakket.

Kijkers die bij KPN of de dochterbedrijven Telfort en Xs4all iptv afnemen in de vorm van een Pluspakket, krijgen in januari onder andere toegang tot de zender TNT. Deze zal diverse Amerikaanse series gaan uitzenden. Verder zullen in het Pluspakket de gamingzender Ginx en de muziekzenders Djazz TV, 192TV en iConcerts worden opgenomen, maar er gaan ook een aantal zenders verloren.

Klanten die het basispakket afnemen, krijgen toegang tot 2M Maroc, RTV7, Antenna 3 en Xite. Verder zal Xite ook on-demand-diensten gaan aanbieden op het iptv-platform van KPN. Ook de abonneezender Eredivisie Live komt met meer aanvullende diensten. Zo zal Eredivisie Live Go wedstrijden ook buitenshuis toegankelijk maken op apparaten als laptops, tablets en smartphones. De abonnementsprijs gaat echter omhoog van 15,25 euro per maand naar 17,50 euro.

RTL zal zijn Programma Gemist-dienst nu ook aanbieden aan klanten met een basispakket. Voor het bekijken van content moet wel betaald worden; de prijzen van RTL Programma Gemist beginnen bij 50 eurocent. Digitenne-abonnees zien in januari ook het pakket wijzigen. KPN zal de zender Investigation Discovery aan het pakket toevoegen. Verder wordt 'bonuszender' Slam!TV vervangen door Xite.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.