100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

UPC en PSV beginnen met project “Connected Stadium”

Woensdag 09 april 2014 0 minuten en 39 seconden leestijd

UPC en PSV beginnen met project “Connected Stadium”

UPC en PSV zijn overeengekomen om het Philips Stadion in Eindhoven volgend seizoen van een betrouwbare wifi toepassing te voorzien. Het project gaat “Connected Stadium” heten en zorgt ervoor dat bezoekers gebruik kunnen maken van draadloos internet, online media, een nieuwe PSV app en digitale diensten bij elkaar komen.

Bezoekers van het Philips Stadium kunnen later dit jaar gebruik maken van een razendsnelle wifi verbinding. De verbinding wordt aangelegd door UPC, het is voor het eerst dat er een wifi netwerk wordt aangelegd dat zoveel mensen tegelijk kan ondersteunen.

Met het project wordt het mogelijk om nieuwe diensten aan te bieden voor de bezoekers van het stadium. Onder andere door het aanbieden van een PSV app, deze app biedt alle informatie rondom PSV, het laatste nieuwe, statistieken en beeldmateriaal.  PSV onderzoekt de mogelijkheden om op termijn nieuwe diensten toe te voegen zoals, het bestellen van consumpties of merchendanise via de app.

Het vermogen van het wifi netwerk zal geschikt zijn voor 40.000 bezoekers binnen 1 vierkante kilometer. Gebruikers kunnen gebruik maken van hoge internetsnelheden en altijd online zijn.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.