100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Vodafone en RTL trekken de stekker uit “vrouwenprovider” Sizz

Woensdag 23 april 2014 0 minuten en 43 seconden leestijd

Vodafone en RTL trekken de stekker uit “vrouwenprovider” Sizz

Vodafone en RTL nemen vanaf 1 juni geen nieuwe klanten aan. Bestaande klanten kunnen gewoon hun abonnement afmaken. Hierna volgt Vodafone met een nieuwe aanbieding.

De “vrouwenprovider” zou eigenlijk vijf jaar bestaan, RTL en Vodafone hebben echter besloten de samenwerking na drie jaar te beëindigen. Vodafone heeft RTL voor een onbekend bedrag uitgekocht en behoudt de klanten van Sizz.

Bestaande klanten van Sizz behouden de gratis toegang tot RTL-programma’s totdat hun abonnement afloopt. Het verlengen van Sizz abonnementen is niet meer mogelijk. Sizz is een virtuele provider van Vodafone die zicht voor richt op vrouwen, door het aanbieden van gratis RTL programma’s op de mobiele telefoon. Het eerder stilleggen van het project kan erop wijzen dat de samenwerking minder succesvol is dan verwacht. Dit willen beide bedrijven niet erkennen en ze geven aan dat er sprake is van een “succesvolle samenwerking”. Wel geven de partijen aan dat “de toegevoegde waarde van Sizz voor de mobiele markt is afgenomen”.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.