100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Scarlet verandert naam in Stipte

Zondag 01 juni 2014 1 minuut en 10 seconden leestijd

Scarlet verandert naam in Stipte

Scarlet gaat vanaf 31 mei 2014 verder onder de naam Stipte. Het bedrijf werd in 2008 overgenomen door Belgacom maar dit had alleen interesse in de Belgische activiteiten van Scarlet.

Zodoende werd het Nederlandse gedeelte afgesoten en daarop greep de Nederlandse divisie van Scarlet de kans om zelfstandig door te gaan met haar activeiten. Scarlet is al ruim 20 jaar actief in de internet-, telecom- en televisiediensten in Nederland.

De afgelopen jaren stond Scarlet vooral bekend als prijsvechter in de telecombranche. Met de nieuwe naam wil Stipte zich onderscheiden als aanbieder van interactieve kwaliteitsdiensten. Dit doet zij onder meer door het standaard aanbieden van 122 zenders in het interactieve televisie pakket.

Transparantie
Verder wil de nieuwe telecomprovider zich richten op transparantie. Zo zijn er geen pakketten met een vast aantal MBps er wordt gekeken naar welke snelheid haalbaar is. Hiermee kan de naam van een pakket bijvoorbeeld zijn: “Family VDSL met iTV met een maximaal haalbare snelheid van 37MB”. Stipte is de eerste provider die het op deze manier aanpakt en transparant is over de maximaal te behalen snelheid.

VIP Installatie
Verder biedt Stipte een gratis monteur voor het aansluiten van Family met iTV. Een VIP installatie is de komende maanden gratis en bevat onder meer: Het plaatsen van de apparatuur, aanleggen van de bekabeling, instellen van TV, PC, Tablet en Telefoon, testen van diensten en een demonstratie van hoe alles werkt. 

Met de nieuwste start gaat Stipte uitgebreidere diensten aanbieden en hun service naar een hoger niveau tillen. Heeft u het nieuwe productaanbod van Stipte al gezien?

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.