100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo biedt gratis Wi-Fi aan in Den Haag tijdens de sportzomer

Dinsdag 03 juni 2014 0 minuten en 36 seconden leestijd

Ziggo biedt gratis Wi-Fi aan in Den Haag tijdens de sportzomer

Ziggo biedt in de maanden juni en juli gratis internet aan onder bewoners en bezoekers van drukbezochte gebieden in Den Haag tijdens het WK Hockey en het WK voetbal. Hiervoor activeert Ziggo in 500 straatkasten een Wi-Fi netwerk.

Met de 500 straatkasten die worden geactiveerd kan een groot deel van de bezoekers en inwoners gebruik maken van Wi-Fi via het gratis netwerk. Verder kunnen bezoekers van Copa Village op het strand van Scheveningen gebruik maken van het internet in een speciaal ingericht Wi-Fi netwerk

Ziggo heeft het afgelopen jaar een Wi-Fi netwerk uitgerold van 1.2 miljoen hotspots. Dit netwerk is alleen beschikbaar voor klanten van de telecomprovider. Hiernaast kan de provider met behulp van de straatkasten gemakkelijk een groot Wi-Fi netwerk opzetten voor grote evenementen of drukke gebieden in steden. Eerder heeft Ziggo al samengewerkt met de gemeente Den Haag om hier in een aantal Haagse wijken Wi-Fi publiekelijk aan te bieden. Ook hier werd er gebruik gemaakt van de straatkasten van Ziggo.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.