100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis WK Voetbal kijken bij Vodafone

Vrijdag 13 juni 2014 0 minuten en 50 seconden leestijd

Gratis WK Voetbal kijken bij Vodafone

Vodafone heeft vandaag haar eigen 4G-televisiedienst gelanceerd. De dienst is de eerste maand gratis en beschikt over zes zenders.

De telecomprovider is al langer bezig met het testen van televisie via mobiele telefoons en de dienst telt op dit moment zo’n 2000 gebruikers. Vodafone zegt: "We hebben de afgelopen jaren vooral getest, nu door de bijna landelijke dekking van 4G en het hoge percentage smartphones is het tijd om er mee naar buiten te gaan".

Op dit moment kan er alleen worden gekeken naar de zenders: Nederland 1, 2 en 3, CNN, National Geographic en 24kitchen. Het is nog niet bekend of dit aanbod wordt uitgebreid.

Het bekijken van mobiele televisie gaat via de website mobiletv.vodafone.nl, er is dus geen aparte app nodig. Verder gaat het verbruik van het tv kijken niet van de databundel. Hiermee kunnen klanten tv kijken zonder zich zorgen te maken.

Na de proefperiode van een maand gaat de dienst van Vodafone 7.95 per maand kosten. De gratis versie kan tot drie dagen voor het einde van de maand worden stopgezet, wanneer dit niet gebeurt wordt de dienst automatisch met een maand verlengd.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.