• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Tele2 beschikbaar bij 3.8 miljoen huishoudens

Donderdag 19 juni 2014 0 minuten en 43 seconden leestijd

Tele2 beschikbaar bij 3.8 miljoen huishoudens

Vanaf vandaag kan Tele2 bij 3.8 miljoen huishoudens VDSL aanbieden. Het gaat hierbij om VDSL pakketten met een snelheid van minimaal 40Mb/s.

Raymond Perrenet, Managing Director consumentenmarkt bij Tele2: “Wij willen mensen bieden wat zij nodig hebben, voor minder. Daarom bespreken wij vrijwel dagelijks met onze klanten hoe we onze producten zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij hun wensen. De afgelopen maanden gaven steeds meer mensen aan dat zij behoefte hebben aan meer bandbreedte.” Hierom heeft Tele2 ervoor gekozen om de bandbreedte uit te breiden en haar diensten aan meer huishoudens aan te bieden.

Het vergroten van het VDSL-gebied is een volgende stap van Tele2 om haar tv, internet en vaste telefonie aanbod verder te verbeteren. Eerder werden er ook al HD zenders toegevoegd en het zenderaanbod uitgebreid.

Op dit moment gebruiken 370 duizend huishoudens de diensten van Tele2. Met de vergroting van het gebied wil Tele2 een groter deel van de markt aanspreken. Benieuwd of Tele2 ook bij u beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.