• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel abonnement bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Nieuwe klanten van KPN krijgen standaard glasvezel

Dinsdag 01 juli 2014 0 minuten en 44 seconden leestijd

Nieuwe klanten van KPN krijgen standaard glasvezel

KPN gaat het aantal abonnementen terugbrengen van 21 naar 4. Hiermee wordt het overzichtelijker voor consumenten en krijgen ze standaard internet en tv via glasvezel wanneer dit voorhanden is.

Hierdoor betalen nieuwe klanten van KPN niks extra’s voor het gebruik van glasvezel. De standaard pakketten worden op de best mogelijke manier geleverd. Als er geen glasvezel is op het adres gaat de aansluiting via het standaardnetwerk. Voor de hogere glasvezelsnelheden van 100 Mbit/s en 500 Mbit/s moet wel respectievelijk 7.50 en 17.50 extra worden betaald.

Bestaande klanten die zowel kabel als glasvezel hebben worden niet automatisch overgezet op glasvezel. Het verschilt per geval of dit mogelijk is, KPN raadt aan om met de klantenservice te overleggen of het mogelijk is.

De nieuwe alles-in-pakketten van KPN beginnen bij 45 euro, in dit pakket zit internet met een snelheid van 10 Mbit/s down en 2 Mbit/s up. Het Standaard pakket kost 59 euro en heeft internsnelheden van 50 Mbit/s down en 5 Mbit/s up. Het Premium pakket heeft dezelfde internetsnelheid maar bevat onbeperkt bellen, HBO en Spotify voor 82.50 per maand.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.