100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Tele 2 zoekt klanten om online tv-app te testen

Woensdag 13 augustus 2014 0 minuten en 50 seconden leestijd

Tele 2 zoekt klanten om online tv-app te testen

Telecomprovider Tele 2 is op zoek naar 200 enthousiaste klanten die mee willen werken aan het testen van de online tv-app van de Tele 2.

Met de nieuwe app is het mogelijk om via smartphone of tablet de zenders van Tele 2 te bekijken. In eerste instantie wil Tele 2 de nieuwe app testen onder 200 klanten. Alle klanten van Tele 2 krijgen deze week bericht of ze mee willen doen en onder de aanmeldingen worden er 200 gekozen met verschillende apparaten en versies. De testpersonen krijgen tijdens de testperiode geregeld vragen over wat ze van de app vinden.

Tele 2 ziet dat het samen tegelijk tv kijken steeds minder voorkomt en dat traditionele televisie steeds meer vermengd raakt met nieuwere kanalen als HBO, Netflix en Youtube. Hierdoor komt er steeds meer de vraag van de klanten om overal televisie te kijken via smartphone en tablet. Of de app ook beschikbaar is via 3/4G en wifi netwerken buiten het eigen Tele 2 netwerk is op dit moment niet duidelijk.

Tele 2 is aan de late kant met het introduceren van de applicatie. Verschillende andere providers zoals UPC, Ziggo en KPN bieden de mogelijkheid al aan om overal live televisie te kijken. 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.