100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

UPC brengt nieuwe firmware naar Horizon Mediabox

Maandag 18 augustus 2014 1 minuut en 1 seconde leestijd

UPC brengt nieuwe firmware naar Horizon Mediabox

UPC begint deze week met het uitrollen van nieuwe firmware voor de Horizon Mediabox. De nieuwe firmware zal deze week eerst worden getest in Noord-Brabant.

Als er in Noord-Brabant geen grote problemen worden gevonden wordt de firmware in midden september ook doorgevoerd in de provincies, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland en Gelderland.

Het gaat hierbij om de H3-Firmware, dit is de tweede grote update voor de Horizon Mediabox. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd op basis van de wensen van Horizon-gebruikers. Zo worden video-on-demand titels in tekst weergegeven. Deze tekstmodus is een optie naast de reguliere optie die gebruik maakt van tumbnails, de nieuwe weergave zou de navigatie soepeler maken.

Verder is het mogelijk om gemakkelijker meerdere opgenomen tv-series of programma’s te wissen. Hiernaast is het mogelijk om met een enkele druk op de dvr-toets meteen naar de lijst met opgenomen programma’s te gaan. Het instellen van de favoriete tv zenders is makkelijker geworden en het optiemenu is opgeschoond.

De introductie van de Horizon Mediabox verliep in 2012 niet geheel vlekkeloos. UPC kreeg in het begin veel te maken met klagende klanten. Veel klanten hadden het gevoel dat ze onvrijwillig meededen aan een bèta test omdat de Horizon Mediabox zoveel fouten bevatte. Het liep zo hoog op dat uit een onderzoek van de Consumentenbond kwam dat UPC abonnees het meest ontevreden waren over de Horizon Mediabox.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.