100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Belgacom gaat huisbeveiliging aanbieden

Maandag 25 februari 2013 0 minuten en 43 seconden leestijd

Belgacom gaat huisbeveiliging aanbieden

De Belgische provider Belgacom gaat zich naast internet, bellen en televisie nu ook bezig houden met beveiliging van huizen.

Klanten kunnen vanaf vandaag via Belgacom Home & Care pakketten afsluiten waarmee klanten hun eigen woning in de gaten kunnen houden. Het goedkoopste pakket kost 149,99 en bevat een HD camera met dag en nacht zicht en een bewegingsdetector. De camera is zo in te stellen dat die een e-mailof sms verstuurt wanneer een beweing wordt waargenomen. 

Ook is het mogelijk om de beelden rechtstreeks of later te bekijken via smartphone, tablet of de pc.Met Home Control krijgt de klant meer mogelijkheden. Naast beweings- of rookalarmen kan men ook een melding krijgen als iemand thuiskomt. Het systeem kan vervolgens op afstand in- en uitgeschakeld worden, controleren of ramen en deuren gesloten zijn. 

Belgacom verkoopt de diensten in combinatie met haar Internet Overal en VDSL2-lijnen. Of de dienst ook naar de Nederlandse tak Scarlet zal worden uitgerold is helaas nog niet bekend gemaakt.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.