100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Prijsverhoging voor een deel van de UPC klanten

Dinsdag 26 augustus 2014 0 minuten en 40 seconden leestijd

Prijsverhoging voor een deel van de UPC klanten

Een deel van de UPC klanten krijgt te maken met een prijsverhoging van 1 á 2 euro per maand. Het is op dit moment niet duidelijk hoe groot de groep klanten is en welke pakketten duurder worden.

Het gaat om klanten met een alles-in-1 bundel of een bundel met internet en televisie. Klanten die nieuwe alles-1-pakketen afsluiten krijgen standaard te maken met de prijsverhoging. Op de pagina is te lezen dat vanaf 1 oktober het pakket een euro duurder wordt.

Een woordvoerder van UPC laat weten: "We verhogen de prijzen voor sommige klanten inderdaad met 1 à 2 euro" Alleen klanten met een bundel waar meerdere diensten in zitten krijgen te maken met de prijsverhoging, maar het is niet bekend hoeveel dit er precies zijn. Er is geen specifieke reden voor de voor de prijsverhoging stelt de woordvoeder, de jaarlijkse inflatiecorrectie maakt er in ieder geval deel van uit.

Klanten die niet akkoord gaan met de prijsverhoging kunnen het pakket opzeggen, ook als ze op dit moment een jaarabonnement hebben lopen.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.