• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel abonnement bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Vodafone heft snelheidslimieten op voor 4g

Donderdag 28 augustus 2014 0 minuten en 46 seconden leestijd

Vodafone heft snelheidslimieten op voor 4g

Vodafone verwijdert de snelheidslimieten op 4g. De snelheidslimieten verdwijnen voor bestaande en voor nieuwe klanten. Hiermee is een theoretische snelheid mogelijk van 75Mbit/s.

Klanten van Vodafone hebben op dit moment nog een limiet van 25Mbit/s of 50Mbit/s. Per 1 september vervallen deze limieten en kunnen klanten de maximale snelheid behalen. Later dit jaar komt 4g+ van Vodafone beschikbaar, met 4g+ is een theoretische snelheid mogelijk van 200Mbit/s. Op dit moment zijn er geen toestellen die deze vorm van 4g ondersteunen. Nieuwere toestellen kunnen dit wel, zo hebben Samsung en Apple aangegeven dat ze 4g+ gaan ondersteunen in toekomstige modellen.

Vodafone geeft aan dat het opheffen van de limieten leidt tot een praktisch haalbare snelheid van 10 tot 25Mbit/s voor alle gebruikers en klanten met 4g+ in de praktijk een snelheid behalen van 50 tot 70Mbit/s. Het nieuwe 4g+ zal aan het einde van dit jaar werken in delen van ongeveer 50 steden. Het is dan nog lang niet op het hele netwerk actief. De provider geeft aan dat ze volgende maand een landelijke 4g dekking hebben.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.