100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN wederom een van de duurzaamste telecombedrijven ter wereld

Donderdag 11 september 2014 0 minuten en 39 seconden leestijd

KPN wederom een van de duurzaamste telecombedrijven ter wereld

KPN heeft wederom een notering te pakken in de Dow Jones Sustainability Index (DJSI). De DJSI geeft de duurzaamheid van een bedrijf aan en wordt door beleggers als belangrijkste graadmeter op dit vlak gezien.

KPN heeft met de nieuwe notering haar doel bereikt om weer opgenomen te worden in de DJSI. KPN behoort hiermee tot de 8 meest duurzame telecombedrijven ter wereld. De notering is voor KPN een beloning voor het investeren in duurzaamheid en een aanmoediging om hiermee door te gaan.

Brechtje Spoorenberg, Manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: “We zijn heel trots op deze notering. We moeten het ieder jaar weer opnieuw bewijzen en andere telecombedrijven doen hun uiterste best om ook een plek te bemachtigen. Duurzaamheid is bij ons een vaste component van de strategie en een vanzelfsprekend onderdeel van onze bedrijfsvoering.”

De beoordeling wordt uitgevoerd door Sustainability Asset Management (SAM) in opdracht van Dow Jones. De meest duurzame top tien procent van de telecombedrijven wordt opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.