• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel abonnement bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

https://www.providercheck.nl/internet-providers/bekijk/163/telfort

Woensdag 06 maart 2013 0 minuten en 57 seconden leestijd

https://www.providercheck.nl/internet-providers/bekijk/163/telfort

Xs4all is door de providermonitor van de consumentenbond verkozen tot beste internet provider van februari 2013. Dit blijkt uit een testpanel van circa 7000 consumenten.

XS4ALL werd uitgeroepen tot beste provider in de categorie Internet + Bellen en in de categorie Internet + Bellen + TV. Alhoewel de providers Zeelandnet en Solcon een hogere totaalscore behaalde werd Xs4all toch verkozen tot beste provider, omdat deze landelijke dekking biedt en geen lokale speler is.

De hoge scores kwamen bij Xs4all vooral doordat de consumenten erg tevreden zijn over de kwaliteit van de verbinding en het minimale aantal storingen, 86% gaf aan een storingsvrije internet verbinding te hebben. Ook de andere internet providers scoorde ruim voldoende. Zo scoorde KPN het hoogste met de kwaliteit van de telefoon verbinding.

In de categorie Triple play scoorde XS4all een gemiddelde van 7,9. Ook hier was de kwaliteit van Internet en Telefonie het beste. In deze categorie scoorde Tele2 overigens het hoogste met 98% tevredenheid over de telefonie. KPN en Ziggo eindigde totaal gezien op een 2 en 3de plek in de alles-in-1 categorie. Caiway kwam hier als slechtste provider uit.

Overigens blijkt uit het volledige onderzoek dat elke provider in Nederland een voldoende krijgt. Telfort is niet meegenomen in het onderzoek omdat deze nog te weinig panelleden had voor onderzoek.

Bron: Consumentenbond

 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.