100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Aantal interactieve televisie klanten groeit sterk bij KPN

Dinsdag 28 oktober 2014 0 minuten en 40 seconden leestijd

Aantal interactieve televisie klanten groeit sterk bij KPN

Het aantal KPN klanten dat interactieve televisie afneemt bij KPN is het afgelopen jaar met 49.000 nieuwe klanten toegenomen.

Verder heeft KPN er 6000 nieuwe breedbandklanten bij, dit blijkt uit de kwartaalcijfers die het bedrijf vandaag bekend heeft gemaakt. Het totaal aantal interactieve televisie klanten ligt nu op 1.5 miljoen, bijna de helft (48%) van deze klanten heeft een alles-in-1 pakket. Dit is een stijging van 5% in een jaar tijd.

Het stijgende aantal klanten is volgens KPN toe te schrijven door het aanbieden van makkelijke abonnementen. Zo is het aantal pakketten waar uit gekozen kan worden teruggebracht naar vier namelijk Basis Thuis, Alles-in-1 Instap, Standaard of Premium.

Verder is het aantal mobiele abonnees bij KPN met 65.000 toegenomen. Dit komt door de versimpelde abonnementen en goedkopere providers als KPN dochter Simyo. Verder zorgt het combineren van vast en mobiel voor een groei van de abonnees. Een half miljoen klanten hebben een mobiel abonnement gecombineerd met vast internet.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.