100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo-abonnees in Twente kunnen ook kiezen voor Cbizz

Donderdag 30 oktober 2014 0 minuten en 44 seconden leestijd

Ziggo-abonnees in Twente kunnen ook kiezen voor Cbizz

Caiway is vanaf 1 januari 2015 niet de enige aanbieder van kabel en glasvezeldiensten in Twente. Cogas heeft bekend gemaakt dat er naast Caiway ook kan worden gekozen voor Cbizz.

Hierdoor lijkt het of de 10.000 klanten van Ziggo in Twente toch voor een tweede aanbieder kiezen. Cbizz is echter een voormalig onderdeel van Caiway dat inmiddels zelfstandig is geworden. Wel zit dezelfde investeringsmaatschappij, CIF, achter Caiway en Cbizz.

Het voordeel van Cbizz is dat het een vast ip-adres en een tweede telefoonlijn aanbiedt, dit doet Caiway op dit moment niet. Cbizz richt zich in principe op de zakelijke markt, maar het is voor particulieren ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Cbizz is echter duurder dan Caiway. Met deze stap wil Cogas waarschijnlijk de onrust wegnemen dat er maar 1 aanbieder komt voor de klanten die op dit moment bij Ziggo zitten. 

Wilt u als klant van Ziggo (via Cogas) niet verplicht overstappen naar Caiway? Er zijn in uw regio veel mogelijkheden, doe de postcodecheck of bel onze ProviderCheck overstap desk voor een persoonlijk advies (0172-749017)

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.