• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Vodafone klanten kunnen onder contract uit

Zaterdag 23 maart 2013 0 minuten en 45 seconden leestijd

Vodafone klanten kunnen onder contract uit

Vodafone-klanten die aan de deur een contract hebben afgesloten voor een glasvezel verbinding kunnen hun contract laten ontbinden.

Vodafone gaat de klanten persoonlijk benaderen als ze hiervoor in aanmerking komen. Het bedrijf reageert hiermee op de klachten van het televisieprogramma Kassa en de Consumentenbond. Het bedrijf verkocht glasvezel internet huis aan huis en vroeg mensen om een formulier te tekenen waardoor ze glasvezel zouden krijgen zodra het beschikbaar kwam. 

Het bedrijf zag dit formulier echter als een contract, zodat mensen niet meer konden afzeggen als het glasvezel internet beschikbaar werd.Ook bleken beloften zoals gratis overstapservice en gratis aanslutingen welke de verkopers hadden gemaakt, niet altijd nagekomen te worden. Volgens de Consumentenbond stond er in de contracten niets over de mogelijkheid om deze binnen 8 dagen op te zeggen. Dit is iets wat wel wettelijk verplicht is.

Klanten die nog wachten op een aansluiting, krijgen van Vodafone de mogelijkheid om onder het conract uit te komen. Ook laat Vodafone weten het huis-aan-huis verkoop beleid te zullen verbeteren.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.