100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

UPC verhoogt in April de internetsnelheden

Donderdag 28 maart 2013 1 minuut en 19 seconden leestijd

UPC verhoogt in April de internetsnelheden

Vanaf april biedt UPC alles-in-een-abonnementen met hogere snelheden aan. Het UPC-netwerk kan nu nog maximaal 120Mbit/s halen maar vanaf april wordt dat 200Mbit/s. Ook start UPC vanaf 3 april met het aanbieden van digitale tv ongecodeerd.

Het snelste pakket wordt het Alles-in-1  Extreme power pakket met een downloadsnelheid van 200 megabit per seconde en een uploadsnelheid van 20Mbit/s. Dit pakket zal € 89,50,- per maand gaan kosten en is inclusief betaalzenders zoals Film1 en de Horizon-settopbox.  

Het Extra Power-pakket van € 69,50,- per maand krijgt een downloadsnelheid van 150Mbit/s en een uploadsnelheid van 10Mbit/s, de zenders Film1 en de Horizon-box behoren bij het pakket.  Ook het Power-pakket van € 57,50,- per maand heeft deze zenders en een downloadsnelheid van 100Mbit/s en een uploadsnelheid van 10Mbit/s.  Het nieuwe Standaard-pakket van € 49,50,- per maand blijft een downloadsnelheid van 60Mbit/s en een uploadsnelheid van 6Mbit's houden. Buiten de pakketen om is het ook mogelijk om lossen internetabonnementen met de nieuwe snelheden af te sluiten.

De pakketen en losse internetabonnementen zijn bedoeld voor nieuwe abonnees. De bestaande gebruikers kunnen contact opnemen met UPC om over te stappen naar een nieuw type abonnement. 

Ook gaat UPC de digitale tv vanaf 3 april ongecodeerd aanbieden.  Hierdoor hoeft een abonnee geen insteekmodule meer te gebruiken om digitale tv te kijken mits ze over een dvb-c module beschikken. Volgens UPC beschikt 90% van de tv's die momenteel verkocht worden een dvb-c ontvanger. Onder de UPC-klanten heeft een percentage van 40%  één of meer tv' een dvc-c module.  Er zitten echter wel beperkingen aan de dienst vast, zo kunnen alleen de 29 populairste zenders en 12 regionale zenders zonder insteekmodule in sd-kwaliteit bekeken worden en alleen Nederland 1,2 en 3 worden in hd-kwaliteit geleverd.

Bent u nog geen UPC klant? Bekijk het aanbod van UPC

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.