100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Buitenshuis tv kijken voor Ziggo klanten met iOS

Dinsdag 03 februari 2015 0 minuten en 41 seconden leestijd

Buitenshuis tv kijken voor Ziggo klanten met iOS

Klanten van Ziggo met een iOS apparaat kunnen nu ook buitenshuis televisie kijken. De Ziggo-app heeft een update gekregen waardoor nu niet alleen Android gebruikers maar ook iOS gebruikers via mobiel internet of andere wifi-verbindingen tv kunnen kijken.

iOS gebruikers konden eerder met de Ziggo-app al tv kijken als ze met hun eigen thuisnetwerk verbonden waren maar dankzij de update van de app kan dit nu ook buitenshuis. Via de app zijn er inmiddels 34 zender te bekijken; dit zijn niet alle zenders maar wel de meest standaardzenders.

Om gebruik te kunnen maken van de app moeten klanten zowel een internet- als een televisie abonnement van Ziggo hebben. Daarnaast neemt de app ook maatregelen tegen gebruikers die hun apparaat jailbreaken of rooten. Ziggo geeft aan dat dit gebeurt om de bescherming van rechten te garanderen en om ervoor te zorgen dat de app goed werkt.

UPC en KPN introduceerden dezelfde functionaliteit als de geüpdate Ziggo app eerder al, in de zomer van 2014 en in januari 2015. De streamfunctionaliteit werkt echter niet op Android Lollipop. 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.