100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

13th street, Syfy en E! niet meer bij Ziggo (oud-upc klanten)

Maandag 01 juni 2015 0 minuten en 39 seconden leestijd

13th street, Syfy en E! niet meer bij Ziggo (oud-upc klanten)

Per vandaag 1 juni geeft Ziggo de zenders 13th Street, Syfy en E! niet meer door aan oud-upc klanten. Deze zenders zijn niet meer bereikbaar. De zenders, onderdeel van Universal, zijn onderdeel van een zeer grote zenderwijziging die al sinds 1 april gaande is bij Ziggo.

De onderhandelingen van UPC/Ziggo over het behoud van de zenders is helaas op niks uitgelopen. Er is hierdoor echter wel een vreemde situatie ontstaan. De oud-UPC klanten hebben geen beschikking meer over 13th Street, Syft en E1, terwijl de oud-Ziggo klanten de zenders nog wel gewoon ontvangen. Dit heeft te maken met de verschillende verzorgingsgebieden en de distributieovereenkomst met universal.

Ondanks de harde onderhandelingen die gevoerd zijn door Ziggo met NBC-Universal heeft het nog niks concreets opgeleverd. Er gaan verschilende geruchten de ronde over de oorzaak van het mislukken van deze onderhandelingen. De kans is aanwezig dat binnen afzienbare tijd de zenders weer terug zullen zijn bij Ziggo

Er zijn alternatieve providers die 13th Street, Syfy en E! nog wel doorgeven zoals KPN, Telfort en Vodafone. Bekijk hun aanbod!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.