100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuwe KPN online TV-dienst Play beschikbaar voor 12 euro per maand

Maandag 02 november 2015 1 minuut en 1 seconde leestijd

Nieuwe KPN online TV-dienst Play beschikbaar voor 12 euro per maand

Een nieuwe en interessante aanbieding voor onder andere HBO fans is de online TV-dienst Play van provider KPN. Eenvoudig 22 verschillende zenders streamen op Android of iOS.

Via de nieuwe online TV-dienst Play is het mogelijk naar 22 verschillende tv-zenders te kijken in SD kwaliteit op apparaten met Android of iOS. KPN wil zich erop richten om in 2016 de eerste series en films ook in HD te kunnen aanbieden.

Naast de zenders van de NPO, SBS en RTL is de meest opvallende toevoeging van dit pakket de drie zenders van HBO. De nieuwe dienst is in prijs namelijk vergelijkbaar met een los abonnement van HBO. Ook het on-demand aanbod en de app HBO Go zullen via een Play-abonnement beschikbaar zijn.

Programma gemist? Geen probleem met deze nieuwe dienst kunnen klanten tot wel 7 dagen programma’s terug kijken van de NPO en SBS zenders. RTL-programma’s zullen helaas niet beschikbaar zijn on-demand. Er word wel de mogelijkheid geboden om tot 200 uur aan programma’s op te nemen en te bewaren.

KPN Play kan worden gebruikt op maximaal vijf apparaten met Android of iOS met hetzelfde abonnement of via een Chromecast naar de televisie worden gestreamd. Onduidelijk is nog of andere tv-systemen zoals Apple TV in de toekomst zullen worden ondersteund.

In 2016 zal KPN Play ook beschikbaar worden voor gebruik in een browser om het gebruik op Computer en Laptop gemakkelijk te maken.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.