100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo sport heeft een goede start

Donderdag 19 november 2015 0 minuten en 54 seconden leestijd

Ziggo sport heeft een goede start

Het eerste nieuws is binnen over de kijkcijfers van Ziggo Sport en ondanks dat er nog geen grote evenementen zijn uitgezonden ziet het er goed uit voor Ziggo.

Het nieuwe sportkanaal van Ziggo is donderdag 12 november om half acht officieel begonnen met uitzenden. In een 1 uur durend programma Peptalk werd de kijker op de hoogte gebracht wat er allemaal zal worden uitgezonden op het nieuwe kanaal. Ziggo Sport is de nieuwste vorm van content die Ziggo exclusief aan zijn klanten zal aanbieden naast het al eerder uitgebrachte Video on demand-platform MyPrime.

Ondertussen heeft Stichting Kijkonderzoek de eerste kijkcijfers van het nieuwe gratis sportkanaal openbaar gemaakt. Het best bekeken programma blijkt de documentaire Eeuwige Sportvelden te zijn met 26.000 kijkers. Verder is al gebleken dat NBA basketbal beduidend meer kijkers trekt dan ons eigen Nederlands basketbal. De kijkcijfers zijn slechts een eerste indruk maar er is nog niets specifieks uitgekomen aangezien er nog geen grote sportevenementen zijn uitgezonden. Ziggo heeft al eerder aangegeven dat er voornamelijk kijkers worden gewonnen met juist deze grote sportevenementen. De kijkcijfers zullen belangrijk zijn voor het verkopen van reclametijd die overigens tussen de programma’s door zullen worden uitgezonden.

Ook Ziggo sport ontvangen? Kijk dan snel of Ziggo ook bij u in de buurt beschikbaar is!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.