100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Providercheck geeft tips in e-book ‘Eerste woning kopen’

Dinsdag 18 april 2017 1 minuut en 17 seconden leestijd

Providercheck geeft tips in e-book ‘Eerste woning kopen’

Enige tijd geleden zijn wij benaderd door Generali of wij tips wilde geven voor starters op de woningmarkt. Ook benieuwd wat er is ontstaan uit deze samenwerking? Lees hier meer!

Heb je voor het eerst een woning gekocht? Gefeliciteerd! Ongetwijfeld komt er, als starter op de woningmarkt, veel op je af. Waar moet je allemaal denken, wat moet je regelen en hoe regel je eigenlijk tv, internet en telefoon in je nieuwe huis? Om deze vragen te beantwoorden en starters op weg te helpen, ging Providercheck de samenwerking met Generali aan. Het resultaat is het e-book  ‘Eerste woning kopen’.  

Internet afsluiten

In je nieuwe huis genieten van de tofste series en online de lekkerste recepten vinden om te bereiden in je nieuwe keuken? Ongetwijfeld wil je in je nieuwe huis internet, tv en mogelijk ook telefonie afsluiten. Providercheck adviseert je in het e-book  hoe je dat aanpakt.

Eerste woning kopen

Bij het kopen van je eerste woning komt veel kijken. Maar wat eigenlijk? Het e-book geeft informatie vanaf het moment dat de koopakte is getekend tot aan het voorstellen aan de buren. En alles wat daar tussenin zit. Dus ook het afsluiten van gas, water en licht, het regelen van een verbouwing, verhuizing, het aanleggen van de tuin en het vinden van een huishoudelijke hulp.

E-book

Tips en achtergrondinformatie lezen van dé kenners en specialisten uit de branches? In het e-book komt een flink aantal autoriteiten aan het woord. Zij delen hun inside-information. Waardevolle informatie en heel praktische tips. Zo betreed je goed voorbereid de woningmarkt en kun je straks volop genieten van je eerste woning.

Nieuwsgierig naar het e-book en onze tips voor starters op de woningmarkt? Download het e-book.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.