100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo verbetert klantenservice

Donderdag 07 juni 2018 1 minuut en 28 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Ziggo verbetert klantenservice

Service naar jou, de klant, is voor Ziggo erg belangrijk, daarom hebben zij een nieuw trainingscentrum voor hun eigen medewerkers geopend. In dit trainingscentrum krijgen medewerkers van Ziggo uit alle lagen van de organisatie opleidingen die beter aansluiten bij de huidige technologieën.

Ziggo noemt het nieuwe trainingscentrum Technical Experience Center (TEC) Campus. Om de praktijk goed tot leven te laten komen is er op de TEC Campus onder andere een woonkamer nagebouwd. Ziggo monteurs kunnen daar voordat ze bij de klanten van Ziggo thuis komen, goed oefenen en met de nieuwste technieken stoeien. Het uiteindelijke doel van deze opleidingsmogelijkheden is om de klantervaring te verbeteren. Er worden bijvoorbeeld bekende klantsituaties, die zich eerder hebben voorgedaan, nagebootst tijdens de opleiding zodat deze kunnen worden geoefend.

Ziggo in de toekomst

Met de TEC Campus wil Ziggo een brug staan tussen realiteit en innovatie. Daarom is het hele Ziggo netwerk in het klein nagemaakt. Zo is op de Campus het next generation network van Ziggo gebruikmakend van de DOCSIS 3.1 techniek aangelegd. In dit netwerk van de ‘toekomst’ dat Ziggo vanaf 2020 wil gaan aanbieden sluiten mobiele en vaste verbindingen nog meer op elkaar aan. Je zult voortaan altijd en overal online zijn en merkt nauwelijks meer dat je apparaten schakelen tussen mobiel internet, Wifi of vast internet. Daarmee bied Ziggo een nog stabieler, slimmer en sneller netwerk. De TEC Campus geeft monteurs, klantenservicemedewerkers en andere medewerkers van Ziggo de kans om nu al kennis te maken met alle mogelijke technieken zoals Wifi, kabel, mobiel en glasvezel. Zo zijn zij klaar voor de toekomst en kunnen ze jou zo goed mogelijk helpen.

Ziggo voor jou

Voor jou de klant is dit natuurlijk heel goed nieuws. De klantenservice zal nog beter jouw vragen kunnen beantwoorden en wanneer er een monteur bij je langs komt is hij of zij op de hoogte van de nieuwste technieken.

Vind jij een goede service ook belangrijk? Doe dan nu de postcodecheck op onze website en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.