100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Sneller T-Mobile internet voor trouwe klanten

Woensdag 13 juni 2018 1 minuut en 11 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Sneller T-Mobile internet voor trouwe klanten

T-Mobile gaat op de quad play-markt nog meer de strijd aan met de grote aanbieders VodafoneZiggo en KPN en dat betekent voordeel voor jou. Bij quad play heb je niet alleen je vaste internet (tv en bellen) abonnement bij een provider ondergebracht, maar bij dezelfde aanbieder ook je mobiele abonnement.

Wanneer je als klant van T-Mobile zowel vaste als mobiele abonnementsvormen op hetzelfde adres hebt word je door T-Mobile beloont met extra diensten. 
Eelco Blok, voormalig CEO bij KPN, begon een aantal jaar geleden al met het belonen van trouwe klanten. Daarop volgde VodafoneZiggo snel met hun ‘non-stop gratis extra’s’. Nu dus gevolgd door T-Mobile als derde grote speler op Nederlandse quad-play markt.

Sneller internet en meer TV van T-Mobile

Klanten met meerdere mobiele T-Mobile abonnementen op één adres kregen al korting en dit wordt nu uitgebreid met vaste diensten. Heb je op hetzelfde adres vaste en mobiele T-Mobile abonnementen dan krijg je zonder meerkosten een snellere internetverbinding. Daarnaast krijg je ook nog eens iedere maand een korting van €7,50 op aanvullende zenderpakketten. Je kunt bijvoorbeeld voor Ziggo sport Totaal kiezen en kijk je liever een film? Dan kies je voor Film 1. Je kunt iedere maand opnieuw kiezen hoe je je te goed inzet voor andere extra TV pakketten. Heb je al genoeg aan de standaard televisie zenders? Dan kun je ook kiezen voor een maandelijkse korting die wordt verwerkt op het factuurbedrag.

Wil jij ook gebruik maken van deze kortingen? Doe dan nu de postcodecheck op onze website. Of check de mogelijkheden voor jou met onze nieuwe combivoordeel vergelijker. Ontdek of T-Mobile beschikbaar is op jouw adres en laat makkelijk al je vaste en mobiele abonnementsvormen door T-Mobile leveren.

 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.