100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

De toekomst: Internet only

Dinsdag 31 juli 2018 1 minuut en 22 seconden leestijd

De toekomst: Internet only

Maak jij minder gebruik van je vaste telefoon? Kijk je steeds minder televisie? En verbruik je steeds meer Mb’s? Er is een verschuiving gaande in Nederland. Steeds meer mensen maken geen gebruik meer van vast bellen en televisie kijken doen ze via online tv- en videostream apps op hun Smart TV.

Zoals je misschien al in ons eerdere blog ‘Meer mobiel en minder vast bellen’ hebt gelezen wordt er steeds minder gebruik gemaakt van vast bellen. De belangrijkste reden hiervoor is de intrede van de mobiele telefoon in Nederland. Dit en de keuze van een aantal providers om vast bellen niet langer gratis aan te bieden zorgt ervoor dat er steeds meer voor wordt gekozen om de vaste telefoon de deur uit te doen.

In het heden: Internet only

Ondanks dat ook wij steeds meer horen dat Internet only de toekomst heeft, zien wij ook dat nog steeds veel consumenten kiezen voor een Internet & TV, Internet & Bellen of een Alles-in-1 pakket. En dat is ook niet zo gek. Tuurlijk is een avondje Netflix heerlijk wanneer er niets op televisie is, maar ouderwets langs alle zenders zappen en dan bij dat onverwacht leuke programma blijven hangen heeft ook wel iets. En die vaste telefoon in huis is in geval van nood toch ook best handig.

Feit is wel dat we met z’n allen steeds meer gebruik maken van het internet. We willen sneller, beter en veiliger internet. De internetproviders werken er hard aan om ons dat te kunnen bieden. Zij doen grote investeringen om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst voldoende capaciteit en snelheid is op hun netwerk voor alle Nederlanders. Zij blijven innoveren en we zullen zien wat er in de toekomst nog meer mogelijk gaat worden!

Internet only voor jou?

Ben je benieuwd welke internetproviders beschikbaar zijn op jouw adres en welke abonnementsvormen zij jou kunnen bieden? Doe dan snel onze postcode check en vergelijk ze allemaal.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.