100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

T-Mobile en Tele2 beloven jou

Dinsdag 18 september 2018 2 minuten en 2 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

T-Mobile en Tele2 beloven jou

T-Mobile en Tele2 willen fuseren, maar dat gaat niet zomaar. Zij moeten daarvoor eerst toestemming krijgen van de Europese Commissie. Zij zijn al even bezig met een onderzoek naar de fusie tussen T-Mobile en Tele2 en dit onderzoek is inmiddels de tweede fase ingegaan. Dat dit zo lang duurt is gebruikelijk bij een fusie van deze omvang. T-Mobile en Tele2 gaan er nog steeds vanuit dat zij aan het eind van het jaar een akkoord krijgen op de fusie.

Waarom fuseren T-Mobile en Tele2

Nederland heeft een aantal grote spelers op de markt dit zijn VodafoneZiggo en KPN. Daardoor is er voor jou, de klant, vaak weinig te kiezen. Dat willen T-Mobile en Tele2 samen veranderen. Samen kunnen zij hun krachten bundelen wat voor jou weer voordeel oplevert. Zij gaan jou namelijk meer keuzevrijheid geven tegen scherpere prijzen en ook blijven zij werken aan innovatie.

Beloftes van T-Mobile en Tele2

Om te bewijzen dat een fusie tussen T-Mobile en Tele2 veel voordeel voor jou gaat opleveren doen T-Mobile en Tele2 nu al 5 beloftes die zij gaan waarmaken zodra de fusie definitief is.

Wat zijn die beloftes?

  1. T-Mobile en Tele2 zullen na de fusie als eerste in Nederland landelijke 5G dekking bieden. Dit kunnen zij al in 2020.
  2. Na de fusie blijven T-Mobile en Tele2 investeren in de uitrol van glasvezel internet in Nederland. Daarnaast zullen zij de eerste drie jaar de prijzen op vast (buiten een correctie inflatie) niet verhogen.
  3. Ook na de fusie kost Unlimited Data bij Tele2 €25,- per maand en dat blijft zo tot drie jaar na de fusie.
  4. T-Mobile en Tele2 gaan jouw contractvrijheid bieden. Zij bieden jouw vaste lage prijzen voor vast internet en onbeperkt mobiel. Daarnaast kun je straks kiezen voor een vast abonnement dat je maandelijks kunt opzeggen.
  5. Snel internet in heel Nederland, daar gaan T-Mobile en Tele2 voor zorgen na de fusie. Samen zorgen zij ervoor dat een internetsnelheid van 100Mit/s landelijk beschikbaar wordt.

T-Mobile en Tele2 zakelijk

De zakelijke klant wordt na de fusie tussen T-Mobile en Tele2 niet vergeten. Zij zullen dan namelijk vernieuwende IT-oplossingen bieden en zakelijke klanten kunnen tot 2025 gratis gebruik maken van de slimme narrowband IoT-oplossingen. Daarbij combineer je het best geteste mobiele netwerk van T-Mobile met het vaste netwerk en de diensten van Tele2. Dat zorgt ervoor dat je steeds sneller zaken kunt doen.

Wil jij dat ook?

We kunnen ons voorstellen dat jij ook gebruik wilt maken van al deze voordelen en beloftes. Het is natuurlijk nog even wachten op een definitief akkoord van de Europese Commissie op de fusie. Maar net als T-Mobile en Tele2 zelf verwachten wij ook dat die er gaat komen.

Wil jij nu al gebruik maken van internet, tv en bellen van T-Mobile of Tele2? Doe dan nu de postcodecheck en ontdek of zij leverbaar zijn op jouw adres. Vergelijk de verschillende pakketten met elkaar en kies voor het abonnement dat het beste bij jouw wensen past.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.