100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN presenteert nieuwe mobiele abonnementen

Dinsdag 11 juni 2013 1 minuut en 10 seconden leestijd

KPN presenteert nieuwe mobiele abonnementen

KPN stopt met het verleasen van smartphones, de provider lijkt het vertrouwen in de leasestructuur aan het te verliezen zijn. Bij dochterbedrijven als Hi en Telfort blijft dit voorlopig echter nog wel mogelijk.

Bij de nieuw gepresenteerde abonnementen wordt de klant weer eigenaar van de telefoon in plaats van dat deze wordt geleend.

Ook heeft KPN aangegeven abonnees die ook andere diensten afnemen te willen belonen. Zo zullen gezinsleden die in één huishouden meerdere abonnementen nemen €10 korting per maand krijgen. Daarnaast krijgen klanten met een alles-in-één pakket voor extra tv zenders, een dubbele bundel voor data en indien van toepassing ook voor belminuten en sms’jes.

Een andere wijziging houdt in dat je bij dataoverschrijding niet langer hoeft bij te betalen. Als je over je bundel heen gaat schroeft KPN de snelheid terug naar 64Kbps down en 32Kbps up. Belminuten, sms’jes en MB’s zijn niet mee te nemen naar een volgende maand. Oftewel; wat je niet gebruikt ben je kwijt. Deze abonnementen gaan in per 1 juli 2013.

KPN biedt drie verschillende soorten abonnementen aan. Met een Basis abonnement krijgt de klant een goedkope smartphone, bij een Standaard abonnement een midrange-smartphone en bij de Luxe abonnementen kun je als klant kiezen uit de duurste categorie smartphones. Of je nu kiest voor een één- of tweejarig abonnement maakt qua maandelijkse kosten niets uit. Dit doet vermoeden dat er echter wel moet worden bijbetaald voor de telefoons; anders zijn klanten met een tweejarig abonnement veel duurder uit dan klanten die voor één jaar met dezelfde telefoon kiezen.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.