100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Sport verlengt uitzendrechten Formule 1

Maandag 12 november 2018 0 minuten en 48 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Ziggo Sport verlengt uitzendrechten Formule 1

Formule 1 blijft de komende jaren bij Ziggo Sport en op de betaalzender Ziggo Sport Totaal te volgen. Hiervoor heeft VodafoneZiggo een drie jarige overeenkomst met Liberty Media, de eigenaar van Formule 1 gesloten.

Vanavond werd in het TV programma Peptalk bekend gemaakt dat er een nieuwe overeenkomst is gesloten tussen Formule 1 en Ziggo Sport. In het programma was Formule 1 coureur Max Verstappen als gast aanwezig. Het is niet opmerkelijk dat dit vandaag bekend is geworden, het is vandaag namelijk 3 jaar geleden dat Ziggo Sport is begonnen. 

Ziggo Sport is het eigen sportkanaal van Ziggo dat VodafoneZiggo standaard aan alle klanten met een DKTV-abonnement levert. Ook is het mogelijk om Ziggo Sport te ontvangen bij andere providers, echter is dit dan tegen betaling. 

Naast de kwalificatie en de race zal Ziggo Sport volgend jaar ook de vrije trainingen uitzenden. Daarnaast komt ook F1 TV Pro naar Nederland, waar het mogeljik is om alle onboards te bekijken en boardradios te volgen. Hier zullen waarschijnlijk extra kosten aan verbonden worden, deze zijn echter nog niet bekend gemaakt.

Op 25 november is de laatste Grand Prix van dit seizoen in Abu Dhabi. De race is om 14:10 uur. 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.