100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Videoland

Vrijdag 23 november 2018 0 minuten en 50 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Videoland

De Nederlandse online streamingdienst Videoland doet goede zaken het aantal abonnees blijft groeien. Dit werd onlangs bekend gemaakt door RTL Nederland echter willen ze niet het marktaandeel van Videoland niet openbaar maken.

RTL Nederland meldt dit als toelichting op de cijfers van het derde kwartaal waarbij te zien is dat Videoland goed presteert. Ook geeft RTL aan in een jaar tijd een groei te zien van betalende abonnees dit is met wel 119 procent gestegen. Er wordt door marktonderzoekers gedacht dat Videoland momenteel tussen de 600.000 en 700.000 duizend abonnees heeft.

Echter is het nog steeds onduidelijk hoeveel abonnees Videoland heeft dit wordt net zoals bij Netflix niet bekend gemaakt. Volgens de marktonderzoekers is Netflix ongeveer vier keer zo groot als Videoland.

RTL XL
Door investeringen in eigen lokale producties die exclusief bij Videoland te bekijken zijn is het aantal abonnees gegroeid. Ook heeft RTL het online platform RTL XL Premium samengevoegd met Videoland. Abonnees kunnen nu eerder uitgezonden programma’s zonder reclame en in betere beeld kwaliteit bekijken. Je kan nu ook voorruitkijken van afleveringen van series en programma’s.

Wil jij nu ook een abonnement op Videoland? Je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefperiode van 2 weken.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.