100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! Combivoordeel

Dinsdag 11 december 2018 1 minuut en 52 seconden leestijd

Nieuw! Combivoordeel

Wanneer je een mobiel abonnement hebt en je kiest bij dezelfde of een samenwerkende provider voor een internet, tv en bellen abonnement dan kun je kiezen voor combivoordeel. Een andere naam voor combivoordeel is een 4-in-1-pakket. En wordt inderdaad zo genoemd omdat je de verschillende producten (tot wel 4) met elkaar combineert.

In het verleden had je je mobiele abonnement bij een provider en werd er vaak gekozen voor een andere internetprovider. Hoe handig is het om al je telecomzaken nu bij dezelfde provider onder te brengen? En het is niet alleen handig, het betekent ook nog eens veel voordeel voor jou.

Combi voordeel bij ProviderCheck.nl

Nieuw is combi voordeel niet en ook bij ProviderCheck.nl kon je al een combivoordeel pakket afsluiten. Wij hebben eerder dit jaar zelfs een blog geschreven over het combivoordeel van Ziggo en Vodafone. Wat is er dan wel nieuw? Onze speciale combivoordeel pagina! Was het eerder nog wat zoeken in onze internetaanbieder vergelijking om te zien waar je kon kiezen voor een 4-in-1-pakket.
Dat is voorbij want we hebben nu voor jou een speciale combivoordeel-vergelijker gemaakt. Op deze pagina kun je alle aanbieders van combi voordeel terugvinden.

Welke internetproviders bieden combivoordeel?

Er zijn in Nederland een aantal internet providers die combi voordeel aanbieden. Zo biedt KPN je KPN compleet (ook mogelijk in combinatie met een mobiel abonnement van Simyo) en krijg je van Delta combivoordeel. XS4ALL heeft het XS4ALL compleet pakket voor klanten die mobiel bellen via KPN. Je krijgt van Ziggo ‘Non-stop gratis extra’s’ als je belt met Vodafone en van T-Mobile krijg je T-Mobile KlantVoordeel.

Wat krijg ik met combivoordeel?

Wat combivoordeel precies inhoud is per internetprovider verschillend. Veel terugkerend is de gratis verdubbeling van je mobiele belminuten en dubbele data, maar ook krijg je van veel internet providers een zender-pakket cadeau en dat iedere maand weer. Benieuwd wat de internetprovider van jouw keuze weggeeft bij combivoordeel? Kijk dan snel op onze combivoordeel-vergelijken pagina.

Combivoordeel voor jou?

Heb je al een mobiel abonnement bij een van de mobiele providers die combi voordeel aanbieden dan kun je ervoor kiezen je internet, tv en bellen bij dezelfde aanbieder onder te brengen. Je hoeft niet per se te kiezen voor een 4-in-1 pakket. Je kunt ook een combinatie maken van mobiel met alleen internet, internet & tv of internet & bellen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Doe dan onze postcode check en zie welke combivoordeel providers leverbaar zijn op jouw adres en welk voordeel ze jou bieden.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.