100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Tele2 geeft jou een 4K Action Cam cadeau

Donderdag 27 december 2018 1 minuut en 49 seconden leestijd
Laatste update: Dinsdag 26 mei 2020

Tele2 geeft jou een 4K Action Cam cadeau

Met Sinterklaas en Kerstmis is december de maand van de cadeaus. Dat vinden ze bij Tele2 ook. Wanneer je nu kiest voor thuis internet van Tele2 krijg je daarom een 4K Action Cam cadeau!

En dat is nog niet alles. Je krijgt bij je gratis Action Cam ook nog eens de accessoires om je Action Cam te bevestigen en een onderwater case. Je kunt dus echt overal gebruik maken van je Tele2 Action Cam. Hoe gaaf is het om een video te maken van die mooie duik of wilde kanotocht? Tele2 zorgt ervoor dat je genoeg materiaal kunt opnemen want je krijgt ook een 16GB SD kaart cadeau.

Wat is een 4k Action Cam?

Met een 4K Action Cam kun je al jouw belevenissen vastleggen om deze steeds weer opnieuw te ervaren. Loop je een marathon of maak je een mooie wandeling door de bergen. Met de 4k Action Cam leg je dit allemaal vast. Je kunt korte of langere shots maken en daar zelf een video mee samenstellen of je mist niets en neemt alles op. Door de manier van opnemen lijkt het bij het bekijken van je video of je die ‘bergwandeling’ steeds opnieuw maakt.

Het is natuurlijk niet altijd handig om de Action Cam vast te moeten houden. Daar heeft Tele2 ook aan gedacht. Je krijgt daarom de accessoires cadeau om je Action Cam te bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld op het stuur van je mountainbike of op je surfplank, waarbij die onderwater case dan ook nog eens heel handig is.

Waar staat 4K voor?

De opnames die je met een Action Cam maakt zijn in een bepaalde kwaliteit. Dit wordt bepaald door de grootte van de beeldsensor, hoe groter deze is, hoe hoger de beeldkwaliteit. De Action Cam die je van Tele2 cadeau krijgt filmt in 4K kwaliteit. Een 4K resolutie is 4 keer scherper dan Full HD. 4K is de toekomst. We zien dit ook steeds meer terugkomen in film- en televisiekwaliteit. Meer daarover lees je in ons kennisbankbericht Wat is 4K Ultra HD?.

Wil jij ook zo’n handige 4K Action Cam cadeau? Doe dan snel onze postcodecheck en ontdek of Tele2 leverbaar is op jouw adres. Je krijgt de Action Cam bij alle Tele2 internet pakketten cadeau, waarbij je natuurlijk ook kunt combineren met bellen en tv. Wacht niet te snel, deze actie loopt nog tot en met 30 december en Op=Op!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.