100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

www.week bij National Geographic

Vrijdag 25 januari 2019 2 minuten en 11 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

www.week bij National Geographic

In onze blogs en kennisbankberichten houden we je op de hoogte over de laatste innovaties en ontwikkelingen op internet gebied. Komende week kun je daar ook naar kijken. National Geographic heeft namelijk van 27 januari tot en met 3 februari de www.week.

Wat is de www.week?

Tijdens de www.week viert National Geographic het 50-jarig bestaan van het internet. Je kijkt een week lang naar programma’s die gaan over het internet. Zie bijvoorbeeld hoe het allemaal begon met het internet, maar ook de laatste ontwikkelingen op internet gebied. En hoe heeft het internet ons leven veranderd? Ook dat ga je zien.

Naar welke programma’s kun je kijken tijdens de www.week

Tijdens de www.week kijk je dus naar veel verschillende programma’s die allemaal te maken hebben met het internet.

Valley of the Boom; In Valley of the boom zie je het verhaal van drie techbedrijven die het internet vormden zoals we dat nu kennen. Zo zie je het verhaal van Netscape die de wereld veroverde met een internetbrowser. En ken je TheGlobe.com? Dit is de voorloper van Facebook. En dan is er nog Pixelon, één van de eerste videostreamingsdiensten. Het verhaal van deze bedrijven wordt verteld in een humoristische dramaserie. In de verschillende afleveringen komen ook interviewfragmenten voorbij met de echte personen uit die tijd. Je ziet vanaf 27 januari iedere avond om 21:00 uur een aflevering van Valley of the Boom in de www.week. En heb je ze gemist, dan kijk je alle aflevering op zaterdag 2 en zondag 3 februari in de middag terug.

Op zondag 27 januari om 20:00 en woensdag 30 januari om 22:00 uur kun je kijken naar de YouTube Revolution. In dit programma wordt teruggekeken op de 10 jaar dat YouTube inmiddels al bestaat.

Het internet bestaat al 50-jarig en dat moet gevierd worden. National Geographic doet dat met de www.week en met het programma Inside the internet: 50 years of live online. Een programma met een humoristische, maar ook nostalgische terugblik op het begin van het internet. Je ziet ook hoe het internet onze levens heeft veranderd. Vergeet niet te kijken op maandag 28 januari om 22:00 uur.

General Magic; Apple rolde in 1990 een nieuw bedrijf uit, General Magic. Maar was men wel klaar voor de innovaties van dit bedrijf? Dat zie je dinsdag 29 januari om 22:00 uur.

Wil jij kijken naar de www.week?

Wil jij ook naar alle ins en outs van het internet kijken tijdens de www.week van National Geographic? Dat kan. National Geographic zit namelijk in het tv-zender pakket van bijna al onze internet providers, namelijk KPN, NLE, Online.nl, Tele2, T-Mobile, XS4ALL, Ziggo, Youfone, Caiway en Delta.

Kies nu voor een tv en internet pakket en mis niets meer. Met onze handige postcodecheck kun je op een makkelijke manier internet en tv vergelijken en ontdek je binnen een minuut wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.