100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wat kijk jij op Valentijnsdag?

Donderdag 14 februari 2019 3 minuten en 57 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Wat kijk jij op Valentijnsdag?

Al sinds het jaar 496 is 14 februari de dag van de liefde. Vandaag geef je je geliefde wat extra aandacht met bijvoorbeeld een kaart, cadeautje of een mooie bos rozen. Ga jij vanavond op een romantische date? Of kruip je knus samen op de bank met een drankje en hapje? Kies jij voor dat laatste, dan hoort daar natuurlijk wel een romantische film bij. En die worden er vanavond genoeg uitgezonden. Wij geven je onze tips voor de leukste Valentijn films en programma’s.

Valentijn films op Net5

Net 5 is ‘de’ Valentijn tv-zender van vanavond. Om half 9 starten zij met Valentine’s Day. Een film met verschillende verhalen, die zich allemaal op en rond Valentijnsdag afspelen. De verhalen zijn verschillend, maar zijn toch verbonden met elkaar. Een film in de stijl van Love Actually en Alles is liefde. De hoofdpersonen in Valentine’s Day komen uit Los Angeles en hebben bijna allemaal liefdesproblemen. Hoe loopt dit voor hen af op Valentijnsdag? Een film met grote namen als Julia Roberts, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Patrick Dempsey en Shirley Maclaine.

En kun je er geen genoeg van krijgen? Dan hoef je niet verder te zappen. Om 23:00 gaat Net5 namelijk verder met de romantiek en zenden zij 50 First Dates uit. In de hoofdrol Adam Sandler en Drew Barrymore. Henry werkt bij een groot aquarium-complex op Hawaï en heeft bindingsangst. Als hij Lucy ontmoet is hij direct van die angst af, maar volgt er een nieuw probleem. Lucy leidt namelijk aan korte termijn-geheugenverlies. Doordoor moet Henry haar iedere dag opnieuw verliefd op hem laten worden. Ben jij ook benieuwd of dat gaat lukken? Kijk dan vanavond.

Valentijn programma's op RTL5

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start. Vanavond nemen te stellen afscheid van elkaar en starten hun avontuur. Wie blijft trouw aan zijn of haar partner? Dat gaan we de komende weken zien.

Valentijn programma's op TLC

Zijn jullie al wat langer bij elkaar en begint het serieus te worden. Misschien heeft hij je al de ‘grote’ vraag gesteld. Hoe het bij jou ook zit, het blijft leuk om trouw inspiratie op te doen met de programma’s van TLC. Jouw trouwjurken avond start om 19:00 uur met Brides gone styled. Daarna kun je vanaf 19:30 een uur genieten van de mooiste trouwjurken die ze bij Kleinfeld in New York verkopen met Say yes to the dress.

Valentijn films op Netflix

Je kunt ook bij Netflix terecht voor een portie romantiek. Wat dacht je van P.S. I love you? De tranentrekker met Hillary swank en Gerard Butler. Gerry en Holly zijn erg gelukkig met elkaar, maar dan komt Gerry te overlijden. Holly is ontroostbaar. Dan krijgt ze opeens een brief van Gerry in haar post. In de brief staat dat dit de eerste is van 12 brieven die zij een jaar lang iedere maand zal krijgen. Holly krijgt iedere maand een opdracht van Gerry die zij moet opvolgen. Een bijzonder jaar volgt.

Een oudje is Ghost met Patrick Swayze en Demi Moore. Bij een overval wordt Sam vermoord, maar zijn geest wil nog niet vertrekken. Hij blijft bij Molly. Dan komt hij erachter dat zijn dood geen ongeluk was. Hij had namelijk een code waarmee veel geld verdiend kan worden en die zijn collega van hem wilde stelen. Nu Sam er niet meer is gaat die collega achter Molly aan. Kan Sam haar beschermen?

In Allied zie je Brad Pitt en Marion Cotillard als Max Vatan en Marianne Beausejour. Max is in 1942 officier van de geheime dienst in Noord-Afrika. Daar ontmoet hij de Franse verzetsstrijder Marianne tijdens een missie in vijandelijk gebied. Ze ontmoeten elkaar weer in Londen, maar door de heftige oorlogsomstandigheden komt hun relatie onder druk te staan.  

Valentijn films op Videoland

Kijk op Videoland naar de romantische komedie Zwaar verliefd met Jim Bakkum en Barbara Sloesen. Isa is een jonge en succesvolle dierenarts. Toch is ze onzeker en dan vooral over haar lichaam en de liefde. Op een dag red Isa labrador Bo van een chocoladevergiftiging. Baasje Ruben, de perfecte man, valt voor Isa en zij voor hem. Toch durft Isa niet te geloven dat Ruben echt voor haar kiest.

Je kunt op Videoland nog veel meer romantische films van Nederlandse bodem vinden. Wat dacht je van Mannen harten 1 & 2? Een film met in de hoofdrol Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan en Kim Feenstra. De film draait om zes mannen die allemaal in dezelfde sportschool komen. Allen staan ze op een keerpunt in hun leven. Voor welke keuzes zij staan en hoe ze die maken zie je in deze films.

Voor welke films en programma’s kies jij op Valentijn?

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden voor een romantische avond thuis. Net5 en RTL5 beschikbaar bij al onze internet providers Ziggo, KPN, Telfort, T-Mobile, Tele2, Youfone, Online.nl, CaiwayXS4ALL en Delta. TLC is bij bijna alle internet providers beschikbaar, alleen Youfone biedt deze zender niet aan.

Wil jij ook tv kijken via één van deze internet providers of wil je gewoon eens internetaanbieders vergelijken? Dat doe je makkelijk en snel met onze postcodecheck.

En vergeet niet, All you need is love…

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.