100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nu nog meer formule 1 op Ziggo Sport

Donderdag 21 februari 2019 2 minuten en 48 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Nu nog meer formule 1 op Ziggo Sport

Ben jij formule 1 fan en ook nog eens klant bij Ziggo? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Keek je via Ziggo Sport al naar alle formule 1 kwalificaties, spannende liveverslagen en natuurlijk interviews met coureurs. Nu hoef je echt niets meer te missen. Ziggo laat jou dit jaar namelijk ook alle vrije trainingen zien.

Formule 1 op Ziggo Sport

Met onze nationale formule 1-held Max Verstappen is er geen ontkomen meer aan. Nederland is in de ban van de formule 1. Ziggo speelt daar handig op in en zorgt ervoor dat jij niets meer van de formule 1 hoeft te missen. In ons blog Ziggo Sport verlengt uitzendrechten formule 1 vertelde we je al dat Ziggo Sport de komende jaren de formule 1 blijft uitzenden. Nu is dus bekend geworden dat je vanaf dit seizoen ook naar alle vrije trainingen kunt kijken. Ziggo klanten kijken gratis naar Ziggo Sport op kanaal 14. Ben je geen Ziggo klant? Dan kun je kiezen voor het betaalde tv-pakket Ziggo Sport Totaal.

Hoe gaat het formule 1 weekend er op Ziggo Sport uitzien?

Het raceweekend begint op vrijdag bij Ziggo Sport. Rick Winkelman doet live verslag vanaf het circuit van de eerste drie vrije trainingen. Dat zijn er twee op de vrijdag en één op zaterdag. De coureurs en het team maken tijdens de trainingen kennis met de eigenaardigheden van de baan zodat zij goed voorbereid zijn voor de kwalificatie op zaterdag en natuurlijk de race op zondag.

Je kunt dit formule 1 seizoen sowieso iedere vrijdagavond de laatste formule 1 nieuwtjes horen op Ziggo Sport. Iedere vrijdagavond opent om 22:30 uur het Ziggo Sport café. Rob Kamphues kijkt samen met jou en stamgasten Robert Doornbos, Rob van Gameren en Tom Coronel naar filmpjes en weetjes over het komende race-weekend. Na dit café bezoek ben je helemaal op de hoogte van het laatste nieuws. En dan is er nog Olav Mol die live inbelt vanaf het circuit.

Het wordt steeds spannender, op zaterdag is namelijk de kwalificatie wedstrijd. Hier gaat bepaald worden vanaf welke positie een coureur zondag van start gaat. Olav Mol staat vandaag live op het circuit en doet verslag van de race om pole position. Dankzij Jack Plooij die rondloopt in de pitstraat en paddock krijg je direct na de race een update van de coureurs. Wie hij gaat spreken kunnen we nu nog niet zeggen, maar een zekerheidje is dat Max iedere race voor de camera verschijnt.

And then it’s race day. De dag waar het hele weekend al om draait. Het leuke is dat je op die dag live bij de opnames in de studio kunt zijn. Rob Kamphues is ook vandaag weer je gastheer en ontvangt verschillende gasten. Een uur voor de race start de uitzending en begint de voorpret. Olav Mol verzorgt vandaag opnieuw een live verslag vanaf het circuit en Jack Plooij gaat op jacht naar quotes van de coureurs voorafgaand aan de wedstrijd en probeert de uitvallers te spreken te krijgen. Na de race wordt er in de studio uitgebreid nagepraat en zie je de interviews die Jack met de belangrijkste coureurs van de race heeft gemaakt.

Niets missen van de formule 1 dit jaar?

Op 17 maart trapt Ziggo Sport af met het formule 1 seizoen in Melbourne, Australië. En dan gaat het formule 1 circus op reis. Ben jij benieuwd wanneer, waar, welke formule 1 races plaats vinden? Daar heeft Ziggo een handige agenda voor gemaakt. 

Wil jij ook niets meer missen van de formule 1 dit seizoen? Stap dan over naar Ziggo of neem Ziggo Sport af als extra tv-zender pakket bij je internet provider. Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres.

Bron: Ziggo

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.