100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Commotie over T-Mobile reactie op prijsverhoging KPN

Donderdag 02 mei 2019 2 minuten en 13 seconden leestijd
Laatste update: Dinsdag 26 mei 2020

Commotie over T-Mobile reactie op prijsverhoging KPN

Dat het in internetland nooit saai is blijkt maar weer, er is namelijk een heuse fitty gaande tussen T-Mobile en KPN.

Vorig jaar maakte T-Mobile en Tele2 bekend te willen fuseren. In januari van dit jaar werd bekend dat deze fusie definitief is. Voordat de fusie rond was hebben T-Mobile en Tele2 hun klanten al een aantal beloftes gedaan. Een van die beloftes is dan zij de komende drie jaar hun prijzen op vast internet (buiten een correctie inflatie) niet zullen verhogen.

Onlangs kondigde KPN juist aan per juni de prijzen op thuis internet te gaan verhogen. Meer informatie over deze prijsverhoging en wat er gaat veranderen op internet & tv-gebied bij KPN lees je in ons blog KPN en XS4ALL verhogen prijzen internet en tv.

Stap nu over!

En juist op deze prijsverhoging reageert T-Mobile met een aantal opvallende berichten op social media. Zij spreken daarin KPN eropaan dat zij alweer hun prijzen verhogen en sporen KPN-klanten aan over te stappen naar T-Mobile. Hun prijzen blijven tenslotte gelijk.

Er zijn KPN-klanten die dit advies graag ter harte nemen, maar lang niet iedereen op Twitter waardeert deze directe stijl van T-Mobile…

 Lees verder onder de tweets

 

 

Wie is de goedkoopste provider?

We betalen allemaal liever niet te veel, maar welke internet provider is nu echt de goedkoopste? Dat ontdek je makkelijk en snel met onze postcodecheck. Wanneer je selecteert op de ‘laagste prijs’ zie je direct het voordeligste internetpakket. Overstappen is een fluitje van een cent en voor je het weet bespaar jij ook iedere maand!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.