100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

XS4ALL als beste getest

Zaterdag 01 juni 2019 3 minuten en 29 seconden leestijd
Laatste update: Dinsdag 26 mei 2020

XS4ALL als beste getest

In april 2019 heeft XS4ALL opnieuw de award voor beste Alles-in-1 provider volgens de Consumentenbond gewonnen. In voorgaande jaren won XS4ALL deze award ook al meerdere malen.

Natuurlijk is XS4ALL trots op deze prijs. Internet is tenslotte hun passie. XS4ALL doet er alles aan om de beste Alles-in-1 provider voor haar klanten te zijn. Zij werken met eigenzinnige internetfanaten die ongelooflijk veel kennis hebben. XS4ALL beheert haar eigen service en een probleem of storing wordt, meestal, snel opgelost dankzij de technische kennis die zij in huis hebben.

Wie is XS4ALL?

XS4ALL is een internet provider met een geschiedenis. Deze provider werd in 1993 opgericht door vier internetpioniers. De wereld veranderende en het internet zat eraan te komen. XS4ALL startte als stichting en heeft ervoor gezorgd dat internet in Nederland ook bereikbaar werd voor consumenten.

XS4ALL hoopte dat zij er in het eerste jaar, dat ze bestonden, 500 leden bij zouden krijgen. Dat liep iets anders, dit aantal behaalde ze namelijk de eerste avond na livegang al. Het ging even zo hard dat er enige chaos  bij XS4ALL ontstond. Gelukkig kregen zij van alle kanten hulp. Nieuwe medewerkers regelde zelf een bureau met stoel en gingen aan het werk.

Vrij snel na de oprichting van de stichting bleek deze minder goed werkbaar. Daarom ging XS4ALL in 1996 verder als XS4ALL Internet BV. De jaren daarna bleef XS4ALL op haar eigen manier doorwerken, maar liepen ook tegen steeds meer organisatorische problemen aan. Het werd tijd voor een volgende stap en in 1998 werd XS4ALL een dochteronderneming van KPN.

Wat biedt XS4ALL?

Wanneer je kiest voor XS4ALL dan ontvang je stabiel internet. XS4ALL biedt internet via zowel een koper- als een glasvezelverbinding. Zij bieden internetsnelheden variërend van 50 tot wel 200Mbit/s via koper. Via glasvezel internet ontvang je een snelheid tot wel 500Mbit/s. Naast internet biedt XS4ALL ook televisie en vaste telefonie. Je kunt via hen kiezen voor het complete pakket.

XS4ALL heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. Zo krijgt iedere abonnee 5 licenties voor F-Secure Safe, deze beveiligingssoftware bevat een virus- en malware scanner.
Daarnaast biedt XS4ALL Key je één van de veiligste manieren om je wachtwoorden te bewaren. Je kunt XS4ALL Key gebruiken voor 5 devices.

Ook voor je verbinding met het internet gebruikt XS4ALL kwalitatieve producten. Zo krijg je de AVM FRITZ!Box in bruikleen. Daarmee is je (draadloze) thuisnetwerk optimaal beschermd, dankzij VPN en de gastnetwerkfaciliteiten.

XS4ALL en KPN

Zoals gezegd is XS4ALL sinds 1998 een dochter van KPN. In januari van dit jaar maakt KPN bekend dat XS4ALL, net als Telfort en Yes Telecom, gaat verdwijnen. XS4ALL zal verder gaan onder de merknaam van KPN. Zij doen dit om van KPN een sterker merk te maken. KPN brengt alle goede punten van de verschillende providers bij elkaar. Je leest er meer over in ons blog KPN gaat stoppen met Telfort en XS4ALL.

Dat XS4ALL een provider is die er echt is voor de klant is te merken nadat KPN het nieuws van de samenvoeging bekend maakte. Klanten, maar ook de mensen achter XS4ALL stonden op en gaven bij KPN aan dat XS4ALL als merknaam niet mag verdwijnen. Het actiecomité ‘XS4ALL moet blijven’ werd opgericht en de petitie van het comité is al meer dan 50.000 keer ondertekend.

Ondanks al dit verzet heeft KPN toch laten weten hun plannen door te zetten. Het laatste nieuws over het stoppen van XS4ALL lees je in ons blog XS4ALL gaat definitief verdwijnen.

Kies jij voor XS4ALL?

Terwijl Telfort als merknaam sinds 1 mei jl. is verdwenen is voor XS4ALL nog niet bekend gemaakt wanneer dit gaat gebeuren. Je kunt nu dan ook nog gewoon kiezen voor internet en tv van XS4ALL. Ook wanneer XS4ALL als merknaam verdwijnt kun je gebruik blijven maken van het internetpakket waarvoor je nu kiest. En natuurlijk ook van alle XS4ALL diensten en services.

Nu voor XS4ALL kiezen is extra interessant. Wij hebben in juni namelijk een exclusieve cashback actie met deze provider. Je krijgt deze maand op alle XS4ALL internetpakketten €50,00 extra korting!
Met onze gratis postcodecheck ontdek je binnen een minuut of XS4ALL leverbaar is op jouw adres.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.