100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX blijft in zenderaanbod KPN

Woensdag 29 mei 2019 2 minuten en 5 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

FOX blijft in zenderaanbod KPN

Goed nieuws van KPN, zij hebben afgelopen vrijdag bekend gemaakt dat FOX niet uit het zenderaanbod gaat verdwijnen. KPN-klanten zijn hier inmiddels persoonlijk van op de hoogte gebracht.

Per 1 juni verloopt de oude overeenkomst van KPN met FOX. Lange tijd bleef het spannend of er een nieuwe overeenkomst zou komen. KPN en FOX leken er samen niet uit te komen. Oorzaak; de doorgiftevergoeding die KPN aan FOX moet betalen. We schreven hier al over in ons blog Verdwijnt FOX uit het zenderaanbod van KPN?

Wanneer KPN er niet uit was gekomen met FOX zou niet alleen deze zender uit het basis-zender aanbod verdwijnen, maar ook de zenders 24Kitchen en National Geographic. En uit het pluspakket zouden de zenders National Geographic Wild en BabyTV verdwijnen. Gelukkig is het niet zover gekomen en kunnen KPN-klanten gewoon naar hun favoriete series op FOX blijven kijken. En dit geldt niet alleen voor klanten van KPN.

FOX bij andere providers

Het stoppen van FOX speelde niet alleen bij KPN, maar ook bij dochters XS4ALL en Telfort. Daarnaast kregen klanten van internet providers NLE en Oxxio hiermee te maken. Deze partijen verkopen namelijk het televisieproduct van KPN direct door aan hun klanten.

T-Mobile, Ziggo en Online.nl hadden al laten weten dat klanten zich bij hen geen zorgen hoeven te maken over de zenders van FOX. Deze blijven gewoon in het zenderaanbod.

Star Bharat

De deal tussen KPN en FOX brengt nog meer goeds. Je kunt vanaf 1 juni namelijk gaan kijken naar de zender Star Bharat op kanaal 129. Star Bharat is een Indiase zender die sinds 2017 in de lucht is. Je kijkt op deze zender vooral naar entertainmentprogramma’s en shows.

Prijsverhoging KPN

Per juni verhoogt KPN haar prijzen. Dit geldt ook voor dochters XS4ALL en Telfort. Je leest meer over de prijsverhoging in ons blog KPN en XS4ALL verhogen prijzen internet en tv. Dat KPN nu naar buiten brengt dan FOX in het zenderaanbod blijft is heel slim. Klanten kunnen in verband met de prijsverhoging nu nog overstappen. De zekerheid dat FOX voorlopig in het zenderaanbod blijft kan ervoor zorgen dat klanten van een overstap afzien.

Naast KPN, XS4ALL en Telfort zijn er nog meer internet providers die hun prijzen verhogen. Wij hebben deze prijsstijgingen voor je op een rij gezet in ons blog Providers kondigen prijsverhoging internet en tv aan.

Betaal je liever niet te veel voor je internet en tv en ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is op jouw adres? Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut alle opties. Een eventuele overstap is zo geregeld en dan krijg je van ons ook nog eens minimaal €10,- extra korting.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.