100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Oxxio breidt internet aanbod uit

Woensdag 05 juni 2019 1 minuut en 36 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Oxxio breidt internet aanbod uit

Sinds kort biedt Oxxio naast energie ook internet, tv en vaste telefonie. Konden in eerste instantie alleen Oxxio energie-klanten gebruik maken van deze nieuwe diensten, inmiddels kunnen ook consumenten zonder Oxxio energie hiervoor kiezen.

Het aanbod van Oxxio internet bestond in het begin uit een beperkt aantal internetpakketten. Nu een paar maanden later hebben zij het aanbod flink uitgebreid.

Nieuwe Oxxio internetpakketten

Oxxio biedt internet en tv aan via een DSL-verbinding, maar zij bieden ook glasvezel internet. Via DSL kun je kiezen uit een internetverbinding met een downloadsnelheid tot 100Mbps en uploadsnelheid tot 10Mbps. De daadwerkelijke internetsnelheid die je ontvangt is onder andere afhankelijk van de afstand van je woning tot de wijkcentrale.

Is er op jouw adres glasvezel internet aanwezig? Dan is er meer te kiezen. Startte Oxxio met internetpakketten met een download- en uploadsnelheid van 100Mbps. Inmiddels kun je ook kiezen voor 50Mbps, 200Mbps of 500Mbps.

Ben je benieuwd welke internetsnelheid je nodig hebt met jouw internetgebruik? Dat lees je in ons blog Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Prijsverhoging internet en tv van Oxxio

Oxxio heeft niet alleen haar aanbod op glasvezel uitgebreid, maar de prijzen van een aantal pakketten zijn ook gestegen. Zo is het originele glasvezel pakket van 100Mbps €7,00 duurder geworden en het pakket met een snelheid va 500Mbps zelfs €13,00.
Deze prijsstijging geldt overigens alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Waarom kiezen voor Oxxio?

Je kent Oxxio waarschijnlijk vooral van energie, maar zij bieden nu dus ook internet, tv en bellen.
Wanneer je kiest voor internet van Oxxio dan ontvang je stabiel internet over het KPN netwerk.

Ontvang je ook energie van Oxxio? Dan levert dat jouw extra voordeel op. Wanneer je kiest voor Internet only, krijg je iedere maand een korting. En kies je voor internet en televisie dan kun je kiezen voor een korting, een gratis opnemen pakket of ontvang gratis FOX Sports eredivisie.

Kies jij ook voor internet van Oxxio? Met onze postcodecheck ontdek je gratis en binnen een minuut of Oxxio leverbaar is op jouw adres. Daarnaast kun je Oxxio vergelijken met andere internet providers die op jouw adres beschikbaar zijn.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.