100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

UPC stelt grote update voor Horizon voor onbepaalde tijd uit

Woensdag 19 juni 2013 1 minuut en 14 seconden leestijd

UPC stelt grote update voor Horizon voor onbepaalde tijd uit

UPC heeft bekend gemaakt dat de geplande grote update voor zijn Horizon-mediabox voor onbepaalde tijd is uitgesteld.

Wanneer de update wel komt wil UPC niet zeggen maar dat het in ieder geval deze maand niet meer gebeurt is zeker. De update is bedoeld om veel van de problemen met het systeem op te lossen.

UPC woordvoerder Maaike Scholten heeft bij Tweakers aangegeven dat de kabelaar niet de intentie heeft om de update nog maanden te laten duren maar dat deze niet meer in juni komt is zeker. OF het dan in juli gebeurt is ook niet zeker maar de update zal er uiteindelijk wel komen. Dit nieuws maakte UPC gister bekend in een post op het Chelloo-forum.

De update is van groot belang voor UPC omdat het veel problemen met de snelheid, stabiliteit en interface van Horizon op zou moeten lossen. Volgens het nieuwsbericht van UPC zijn er nog technische onderdelen van de update die verbeterd moeten worden. Hiermee kan UPC zijn belofte dat de update in juni zou komen, wat ook in de folders van Horizon werd vermeld, niet waarmaken.

UPC heeft inmiddels besloten om Horizon bij minder abonnementen standaard te leveren. Zo bevat het door UPC aanbevolen Alles-in-één-Standaard pakket niet langer Horizon TV maar een oudere mediabox. Alleen klanten die het duurste pakket Alles-in-één-Power aanschaffen krijgen nog een Horizon. Scholten geeft aan dat dit te maken heeft met een marketingcampagne die niet is gericht op Horizon. Uit de presentatie van de kwartaalcijfers bleek dat er inmiddels meer dan 155.000 Horizon kastjes bij de klanten thuis zijn.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.