100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ajax op weg naar de Champions League - Ziggo Sport

Donderdag 27 juni 2019 1 minuut en 25 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Ajax op weg naar de Champions League - Ziggo Sport

Goed nieuws voor Ajax fans! VodafoneZiggo heeft de uitzendrechten gekocht van de wedstrijden die Ajax speelt in de voorbereiding op de Champions League. Je hoeft deze zomer dus niets te missen van jouw favoriete voetbalclub.

Waar kan ik deze Ajax wedstrijden zien?

Ziggo gaat deze wedstrijden uitzenden op hun eigen kanaal, Ziggo Sport. Alle klanten van Ziggo ontvangen deze zender gratis bij hun zender-pakket op het digitale kanaal 14.

Je kunt niet alleen gaan kijken naar de voorbereidende wedstrijden, maar ook naar de Ajax wedstrijden die zij in de voorronde van de Champions League gaan spelen.

Wanneer het Ajax lukt om de play-off van de Champions League te halen, dan bekijk je ook die wedstrijden bij Ziggo Sport, maar ook op Veronica.

Wil je niets missen van Ajax op weg naar de Champions League?

Kijk jij al naar digitale televisie van Ziggo? Dan hoef je deze zomer niets te missen van Ajax road tot he Champions League. Stem af op kanaal 14 en bekijk alle wedstrijden.

Heb jij je internet en tv pakket bij een andere internet provider. Geen zorgen, ook jij hoeft niets te missen. Je kunt via de meeste andere internet providers ook Ziggo Sport ontvangen. Wel heb je daar een extra zenderpakket, het Ziggo Sport Totaal pakket, voor nodig waar kosten aan zijn verbonden. Je provider kan je daar meer over vertellen.

Ben je benieuwd wat de verschillende internet providers bieden aan internet en tv? Je checkt het makkelijk en snel met onze postcode check.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Wanneer is Ajax te zien op Ziggo Sport?

En nu natuurlijk het belangrijkste, wanneer moet je klaar zitten voor de wedstrijden van Ajax? Wij hebben een overzicht voor je:

29 juni: Ajax – Aalborg SK
14 juli: Istanbul-Basaksehir – Ajax
18 juli: Ajax – Watford
22 juli: Ajax – Panathinaikos
6/7 augustus: uitwedstrijd voorronde Champions League
13/14 augustus: thuiswedstrijd voorronde Champions League

We wensen je alvast een mooie voetbalzomer en veel kijkplezier!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.