100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Netflix komt met een mobile only abonnement

Maandag 29 juli 2019 1 minuut en 26 seconden leestijd
Laatste update: Dinsdag 26 mei 2020

Netflix komt met een mobile only abonnement

Jawel, Netflix is al even aan het testen met deze nieuwe abonnementsvorm en heeft nu bekend gemaakt het mobile only abonnement te gaan introduceren. Voorlopig gaan wij er nog niet zoveel van merken. Het mobile only abonnement wordt, zover nu bekend, alleen in India uitgerold.

Waarom introduceert Netflix het mobile only abonnement?

Belangrijkste reden voor Netflix om het mobile only abonnement te ontwikkelen is om Netflix ook in minder kapitaalkrachtige laden te introduceren. India is een grote markt voor Netflix. In dit land wordt nu nog bijna geen gebruik gemaakt van betaaltelevisie. Netflix hoopt voet aan de grond te krijgen met de introductie van het mobile only abonnement.

Omdat, zoals de naam al doet vermoeden, je bij dit abonnement de films en series van Netflix alleen op een smartphone kunt bekijken is het abonnement voordeliger dan de huidige abonnementen. Dit scheelt de helft met een normaal abonnement.

Netflix heeft dit nieuwe abonnement al in een aantal Aziatische landen getest en nu is besloten om het mobile only abonnement vanaf kwartaal drie in India te lanceren.

Komt het mobile only abonnement ook naar Nederland?  

Dat is nu nog niet bekend. Voorlopig gaat Netflix aan de slag in India. Is dit een succes dan zullen andere landen waarschijnlijk volgen. Of Netflix haar mobile only abonnement in Nederland zal lanceren is dus nog even afwachten.

Voorlopig blijft de keuze in Nederland daarom op de huidige abonnementsvormen. Wil je ook gebruik maken van de diensten van Netflix? Zorg dan dat je een goede internetverbinding hebt zodat je zonder haperingen naar je favoriete series en films kijkt.
Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut welke internetsnelheid leverbaar is op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Wist je trouwens dat je bij KPN nu 3 maanden Netflix cadeau krijgt wanneer je kiest voor een internet en tv-pakket? En ook zonder Netflix is er genoeg te zien, kijk maar eens naar ons nieuwe overzicht met alle tv zenders die onze internet providers bieden.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.