100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Samenwerking T-Mobile en Tele2 wordt intensiever

Donderdag 01 augustus 2019 1 minuut en 58 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Samenwerking T-Mobile en Tele2 wordt intensiever

Begin dit jaar werd bekend dat de fusie tussen T-Mobile en Tele2 definitief door mocht gaan. Merkte we in de eerste helft van dit jaar nog niet zoveel van deze fusie. Nu hebben beide partijen bekend gemaakt de samenwerking te gaan intensiveren. Zo verdwijnen er per 7 augustus aanstaande een aantal Tele2 internetpakketten die je vanaf dan alleen via T-Mobile af kunt sluiten.

De fusie tussen T-Mobile en Tele2

Even terug naar hoe het allemaal begon. In 2017 kondigde T-Mobile en Tele2 voor het eerst aan dat zij plannen hebben voor een fusie. Reden van de fusie is dat zij samen een sterk front willen vormen tegen grote spelers op de Nederlandse markt als KPN en Ziggo.

Eind 2018 werd bekend dat de Europese Commissie akkoord ging met de fusie tussen deze twee internet providers. Meer informatie over de achtergrond van de fusie lees je in ons blog T-Mobile en Tele2 gaan fuseren.

Beloftes van T-Mobile en Tele2

Voordat de fusie rond was maakte T-Mobile en Tele2 al bekend dat een samenwerking tussen beide providers voor de consument veel voordeel op gaat leveren. Dat deden zij door 5 beloftes te doen. Wat die beloftes zijn lees je in ons blog T-Mobile en Tele2 beloven jou.

Eén van de beloftes die T-Mobile en Tele2 toen deden was dat zij de digitale kloof gaan dichten en in heel Nederland sneller breedbandinternet gaan aanbieden.

Om deze belofte na te kunnen komen kun je vanaf 7 augustus 2019 DSL-internet aansluitingen en glasvezel abonnementen met een downloadsnelheid hoger dan 20Mb alleen nog afsluiten via T-Mobile. Wel blijf het Light internetabonnement van Tele2 leverbaar. Je kunt dit pakket van Tele2 combineren met televisie en/of vaste telefonie.

Door deze wijziging bieden Tele2 en T-Mobile je straks een goede basisdienst tegen een scherpe prijs via Tele2. En kun je voor een goede deal met een hogere internetsnelheid, glasvezel internet of combivoordeel met mobiel terecht bij T-Mobile.

Gaat er voor huidige Tele2 en T-Mobile klanten iets veranderen?

Nee, voor huidige klanten verandert er voorlopig niets. Je behoudt gewoon het internetabonnement dat je nu hebt met de voorwaarden zoals je gewend bent.

Ook voor nieuwe klanten van Tele2 zijn er nu nog geen veranderingen. Je kunt tot 7 augustus nog gewoon kiezen voor alle internetpakketten van Tele2. En behoudt na 7 augustus het door jou gekozen abonnement onder dezelfde voorwaarden.

Wist je dat het best interessant is om nu nog voor Tele2 te kiezen?  Zij hebben nu namelijk een mooie aanbieding op hun Basis abonnement waarbij je 6 maanden lang € 3,00 korting per maand krijgt.

Wil jij ook snel internet voor een scherpe prijs van T-Mobile of Tele2? Met onze gratis postcodecheck ontdek je binnen een minuut of deze providers leverbaar zijn op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.