100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Hiep Hiep Hoera, ProviderCheck 10 jaar!

Zondag 01 september 2019 3 minuten en 51 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Hiep Hiep Hoera, ProviderCheck 10 jaar!

ProviderCheck.nl bestaat in september 10 jaar. Deze verjaardag laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan en vieren we graag met jou.

Maar hoe gaan we dat doen? We hopen dat we je de afgelopen 10 jaar hebben kunnen verrassen met mooie internet aanbiedingen. Het leek ons daarom een goed plan om dit ook te doen om ons jubileum te vieren.

Daarom hebben we voor jou in september een internet actie waarbij je kunt kiezen uit een cashback van 40,00 euro of een gratis Google Home Mini (t.w.v. €59,-). We geven de cashback of Google Home Mini weg op de internetpakketten van al onze internetproviders. Deze actie loopt van zondag 1 september tot en met maandag 30 september ‘19.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor internet en tv op jouw adres? Vergelijk dan direct internet thuis. Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut alle opties op jouw adres. En maak gebruik van onze 10 jaar internet actie!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Hoe ontvang je jouw cadeau?

Wanneer je in september via ProviderCheck kiest voor een internetpakket van één van onze providers kun je gebruik maken van onze internet aanbieding. Je krijgt €40,00 cashback of een Google Home Mini. Maar hoe ontvang je jouw cadeau?

Wanneer je de bevestiging of het contract van je nieuwe internetprovider, met daarop jouw gegevens en het abonnement dat je hebt gekozen, hebt ontvangen kun je je cadeau aanvragen. Dat doe je met ons cashback formulier. Je vult het formulier in, upload de bevestiging of het contract en je maakt natuurlijk de keuze voor het door jou gewenste cadeau.

Wanneer je kiest voor de cashback van 40 euro storten wij deze, wanneer alles in orde is, binnen drie weken op je rekening.
Heb je liever een Google Home Mini in huis dan krijg je deze, wanneer alles in orde, thuisgestuurd binnen drie weken.

Gratis Google Home Mini

Wat die 40 euro cashback inhoudt hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen, maar wat is nu een Google Home Mini?

De Google Home Mini is er om jou te helpen. Je bedient de slimme speaker met je stem en deze beantwoord je vragen en voert opdrachten voor je uit. 
- Je kunt de Google Home Mini bijvoorbeeld vragen stellen over het weer, verkeer, recepten of vraag eens hoe de dag van je Google Home Mini was.
- Je kunt de Google Home Mini vragen muziek af te spelen of een aflevering van je favoriete serie op Netflix.
- De Google Home Mini helpt je bij de planning van je dag. Hij geeft je een herinnering wanneer je de deur uit moet, wekt je bij een powernap op de bank en vertelt je het nieuws van die dag.

Je kunt je Google Home Mini overal in huis plaatsen, of dat nu de woonkamer, keuken of je werkkamer is. Het apparaatje neemt niet veel plaats in beslag, maar het is natuurlijk wel leuk als ie een beetje bij je interieur past. Daarom kun je kiezen uit een Google Home Mini in het wit of grijs.

Meer informatie over de Google Home Mini vind je op de website van Coolblue.

Hoe is ProviderCheck 10 jaar geleden gestart?

10 jaar geleden is ProviderCheck, heel cliché :), ontstaan op een zolderkamer. De vrienden Dirk en Remco kregen in die tijd steeds vaker vragen uit hun omgeving over internet en voor welk pakket het beste gekozen kon worden. Internet vergelijken was toen nog best een lastige klus.

Reden genoeg om daar wat aan te gaan doen. Ze trokken zich terug op die zolderkamer, gingen aan de slag. Er heeft heel wat bloed, zweet en tranen gevloeid, maar daar was hij dan. De eerste website van ProviderCheck.

Drie versies van de website en 10 jaar later staan we hier. In de afgelopen jaren is wel gebleken dat Nederland hulp kon gebruiken bij het vergelijken van internet en tv. Steeds meer mensen weten de website van ProviderCheck te vinden en stappen over naar een voordeliger internetabonnement.

Na 10 jaar blijft ProviderCheck niet stil staan. We zijn continue bezig om de website te verbeteren en het internet vergelijken steeds makkelijker te maken. Daarnaast blijven we het laatste internet en tv-nieuws met je delen via ons blog en hopen we je vragen te beantwoorden met onze kennisbank. Natuurlijk kun je ook bij onze klantenservice terecht met al je vragen.

Het team van ProviderCheck is inmiddels uitgebreid naar vijf enthousiaste mensen die ervoor zorgen dat de website up-to-date is, jou op de hoogte houden van het laatste nieuws en altijd op zoek zijn naar de beste deals en internet acties voor jou.

Wij hopen dat er nog heel wat jaren bij die eerste 10 mogen worden opgeteld en willen jou bedanken voor het vertrouwen dat we de afgelopen jaren hebben gekregen!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.