100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! T-Mobile Uit & Thuis

Woensdag 30 oktober 2019 2 minuten en 30 seconden leestijd

Nieuw! T-Mobile Uit & Thuis

T-Mobile heeft vanaf 29 oktober haar diensten vernieuwd. Zij introduceerde op die datum T-Mobile Uit & Thuis. Daarmee maken zij het gebruik van internet zowel thuis als buitenshuis niet alleen toegankelijker, maar ook gewoon simpel.

Waarom T-Mobile Uit & Thuis?

T-Mobile vindt dat alle consumenten moeten kunnen profiteren van de mogelijkheden voor mobiel internet en thuis internet die er nu zijn. Dat betekent dat iedereen volgens T-Mobile gebruik moet kunnen maken van een kwalitatief hoogstaande internettoegang thuis, maar ook onderweg. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat gaat T-Mobile Uit & Thuis bieden?

Niet alleen wil T-Mobile meer internet bieden voor een goede prijs, ze willen dit ook simpel houden. Zo kun je vanaf nu kiezen uit twee DSL internetpakketten, namelijk Basic met een internetsnelheid van 50 Mb en Fast met een snelheid van 100 Mb. Wanneer er glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres kun je ook kiezen voor het Basic en Fast pakket, maar ook voor het Premium abonnement met een snelheid van wel 1 Gb!

Naast het aanbod voor thuis internet paste T-Mobile in september al hun mobiele product aan. Je kunt kiezen uit mobiele abonnementen met 1 Gb, 5 Gb, 10 Gb en Unlimited data.

Daarnaast gaan zij het Uit & thuis abonnement aanbieden. Bij dit abonnement combineer je thuis internet met Unlimited mobiele data voor €50,00 per maand!

Wat is het Uit & Thuis abonnement?

Zoals gezegd wil T-Mobile met haar nieuwe producten jou het snelste internet voor de beste prijs bieden. En met de nieuwe combinatie van Unlimited mobiele data en Thuis internet doen zij dit zeker. Je kunt nu namelijk kiezen voor Unlimited mobiele data voor €25,00 per maand (bij een abonnement van 24 maanden). Wanneer je dit combineert met Thuis internet ontvang je het snelst mogelijke internet van T-Mobile in je woning voor €25,00 per maand (bij een abonnement van 12 maanden). Voor T-Mobile Uit & Thuis betaal je daarmee maar €50,00 per maand!   

Let op, dit is in combinatie met een Unlimited mobiele data abonnement van 24 maanden. Wanneer je dit abonnement voor 12 maanden afsluit betaal je €26,00 per maand. In combinatie met Thuis internet betaal je daarmee €51,00 per maand.

T-Mobile Klantvoordeel

Wanneer je T-Mobile Unlimited combineert met een Thuis internetabonnement ontvang je het meeste en snelste T-Mobile internet voor een aantrekkelijke prijs. Maar is Unlimited data voor jou niet nodig? Ook dan ontvang je voordeel. Wanneer je T-Mobile mobiel en thuis internet combineert ontvang je namelijk altijd Klantvoordeel. Zo ontvang je iedere maand €2,50 korting op je mobiele abonnement en je ontvangt 2 GB extra data. Daarnaast krijg je iedere maand €5,00 korting op je thuis internet.

T-Mobile Uit & Thuis voor jou?

Wil jij ook meer internet voor een lage prijs? Kies dan nu voor de combinatie van T-Mobile Unlimited met Thuis internet voor €50,00 per maand. T-Mobile biedt zowel DSL- als glasvezel internet. En wist je dat zij daarvoor dezelfde prijs rekenen? Welke vorm van internet je ontvangt is afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres.

Ben je benieuwd of T-Mobile leverbaar is op jouw adres? Ontdek het nu makkelijk en snel met onze gratis postcodecheck. Of kies direct voor thuis internet in combinatie met mobiel van T-Mobile Uit & Thuis.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.