100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Een decembercadeautje voor jou!

Woensdag 04 december 2019 1 minuut en 11 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Een decembercadeautje voor jou!

Providercheck.nl weet als geen ander dat de decembermaand al duur genoeg is. Daarom hebben wij een hele leuke actie op alle internetpakketten. Wil je meer weten over deze actie? Lees dan snel verder.

De hele maand december ontvang je €25,- euro cashback op alle Internet, Internet + TV, Internet + Bellen en de Alles-in-1 pakketten! Wij geven deze cashback op internetpakketten van al onze internetproviders. De actie loopt van zondag 1 december 2019 tot en met 31 december 2019.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden op jouw adres? Je kan nu al beginnen met besparen. Doe eenvoudig en gratis de postcodecheck en ontdek alle opties op jouw adres. En stap je nu over, dan kan je ook nog eens gebruik maken van onze decemberactie.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Wie doen mee aan deze actie?

Al onze internetproviders doen mee aan de decemberactie van Providercheck.nl. Wij zetten ze allemaal voor je op een rij: Budget, Caiway, Delta, KPN, Online.nl, Oxxio, Solcon, T-MobileXS4ALL, Youfone en Ziggo.

Hoe ontvang je jouw cashback?

Wanneer je in december via Providercheck.nl kiest voor een internetpakket van onze internetproviders, kan je gebruikmaken van bovenstaande actie. Maar hoe ontvang je je cadeau?

Je sluit het contract af bij je internetprovider zelf. Als je een bevestiging of het contract van je nieuwe internetprovider hebt ontvangen, kan je de cashback aanvragen. Dit doe je dan via het cashback formulier op de website. Vul het formulier in, upload de bevestiging of het contract en wij gaan aan de slag met de cashback aanvraag. Wanneer alles in orde is, storen wij binnen drie weken het geld op je rekening.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.